به گزارش خبرنگار حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، محمدعلی زلفی گل وزیر علوم، تحقیقات و فناوری صبح امروز در نشست پارکهای علم و فناوری کشور که در محل وزارت علوم برگزار شد، در جمع خبرنگاران اظهار کرد: صندوق علوم، تحقیقات و فناوری مصوب شورای عالی انقلاب فرهنگی است که برای تمامی کشور یعنی توسعه علم و فناوری و کارآفرینی برنامه ریزی میکند و بخشی از آن جزو وزارت علوم، تحقیقات و فناوری است و زیر مجموعه شورای عالی علوم، تحقیقات و فناوری خواهد بود که ریاستش بر عهده رئیس جمهور است.
او افزود: درباره بحث تاسیس معاونت فناوری در وزارت علوم باید گفت که با توجه به اینکه در شرایط کنونی کشور توسعه فناوری شرط لازم برای ایجاد اشتغال دانش آموختگان تحصیلات تکمیلی است، بنابراین از طریق شرکتهای دانش پایه و دانش بنیان ایجاد میشود معاونت علمی و فناوری را تأسیس میکنیم تا بر مدیریت پارکهای علم و فناوری نظارت داشته باشد و به اینصورت با برنامه ریزیهای لازم شاهد رشد کمی و کیفی تعداد شرکتهای دانش پایه و دانش بنیان خواهیم بود.
زلفی گل تصریح کرد: شرکتهای دانش بنیان در بحث ملزومات سخت افزاری و نرم افزاری لازم، برای مقابله با کرونا اقدامات بسیار خوبی مانند نوع داروهای تولید شده و ... انجام داده اند که میزان تاب آوری کشورمان را در این پاندمی کرونا افزایش داده اند.
وزیر علوم، تحقیقات و فناوری ادامه داد: شرکتهای دانش بنیان در دوران کرونا در راستای توسعه اقتصادی فعالیتهای بسیار خوبی را انجام داده اند.
زلفی گل گفت: از طریق بحث دیپلماسی فناوری کشورهای همسایه میتوانیم بستر لازم را برای صادرات محصولات شرکتهای دانش بنیانمان ایجاد کنیم.
او تصریح کرد: تلاش خواهیم کرد تا از طریق سازمان برنامه ریزی درصد قابل ملاحظهای از بودجه عمومی را به صندوق علم و فناوری وزارت علوم اختصاص دهیم تا بتوانیم حمایتهای شایستهای را از بخش علم و فناوری و کارآفرینی و نوآفرینی کشور داشته باشیم.
وزیر علوم، تحقیقات و فناوری درباره آغاز بازگشایی حضوری دانشگاهها از ۱۵ آبان گفت: برای بازگشایی دانشگاهها مطیع تصمیمات ستاد ملی مقابله با کرونا هستیم که مصوب کرده دانشگاههای برای دانشجویان تحصیلات تکمیلی از ۱۵ مهر و برای دانشجویان کارشناسی از ۱۵ آبان حضوری ادامه یابند.
زلفی گل اضافه کرد: فعالیتهای متعددی در این زمینه از جمله جلسه با معاونان آموزشی، معاونان دانشجویان، روسا و مدیران حراست دانشگاههای کشور انجام داده ایم و چالشهای پیش رو را بررسی کرده ایم و سعی کرده ایم تا آمادگی لازم را برای حضوری شدن بحث آموزش را به صورت جدی داشته باشیم.
وزیر علوم، تحقیقات و فناوری ادامه داد: بحث تعمیر و بازسازی خوابگاههای همه دانشگاههای کشور و آزمایشگاهها تا حدودی انجام شده است و قرار شد تا روسای دانشگاه با توجه به شرایطی که دانشگاه دارند حضور دانشجویان را اولویت بندی کنند و بحث حضوری شدن آموزش را جدی بگیرند.
زلفی گل با اشاره به نحوه برگزاری امتحانات پایان ترم افزود: وقتی آموزش به صورت حضوری ادامه یابد امتحانات هم به صورت حضوری برگزار خواهند شد.
انتهای پیام/
بچه های درس خون همین الان بهترین. استفاده رو از زمانشون می کنن
شتاب زده تصمیم گیری نکنید ، به فکر جان ماهم باشید .
البته خوبی های زیاد هم داره کلاس آنلاین مثلا من هیچ وقت کلاس ساعت 8 صبح رو نمیرسیدم چون منزلمون خیلی دور بود از دانشگاه ولی با کلاس آنلاین حتی کلاس های ساعت 7:30 رو هم راحت شرکت میکنم و رفت آمد که کلی منو خسته میکرد و حداقل 3 ساعت از وقت و انرژی روزم رو میگرفت حذف شده که این خودش باعث شده بیشتر درس بخونم ، نمیشه گفت کلاس آنلاین بده بنظرم بصورت تلفیقی کلاس ها برگزار بشه بهتره یعنی دانشجویانی که میتونن حضوریابند دانشجویانی که به هر دلیل نمیتونن برن مجازی کلاس رو دنبال کنند
من رشته ام حسابداری صنعتی و ترم سوم کارشناسی هستم
متاسفانه اساتید لطف کردن درسهای تخصصی و عملی ما رو روزنامه وار، بدون توضیح و تشریح مسئله ،درس دادن و فقط از روی جزوه خودشون خوندن و ما گوش کردیم
نیمه این ترم هم که گذشته و هنوز هم خیلی از مردم واکسن نزدن و هنوز هم فوتی ها ۳ رقمی هست ..
پس با این وضعیت چرا باید امتحانات و کلاسها حضوری بشه ....
من دانشگاه علمی کاربردی رو به خاطر این که کلاسهاش پنجشنبه و جمعه بود انتخاب کردم که به کارم لطمه نزنه ولی این ترم از روز یکشنبه تا جمعه کلاس دارم
چه طوری میتونم هر روز از محل کار مرخصی بگیرم
واقعا سنجیده تصمیم بگیرید
پس چرا تقلب رو با غ می نویسی؟؟؟
تغلب !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
عضو هیات علمی که قبلا سر کلاس هر کاری می کرد الان سختش سر کلاس مجازی که ضبط می شه باشه.
و عضو هیات علمی هم که از رفت و امد بدش می اومد دوست داره مجازی بمونه.
دانشجویی که دو دز واکسنش رو زده دوست داره حضوری بشه دانشجویی که یک دز واکسن زده دوست نداره حضوری بشه.
این وسط وزارت باید هم زمان بحث حضوری و مجازی رو پیگیری کنه یعنی کلاس ها رو مجهز به تهویه کنه و بستر مجازی رو هم تقویت کنه که در هر صورت کسی سود نمی کنه لااقل ضرر نکنه.
حالا دفترچه ثبت نام کنکور دکتری را نگاه کنی، پر است از سهمیه های رنگارنگ
وقتی سهمیه ها و قبولی رو به عده ای می دهید، پس می توانید قبولی را به من هم بدهید
دلیلش؟ تحمل این همه دسته گل به آب دادن های دولتهای مختلف دلیل خوبی نیست؟
این زلف که می گویی کو ؟
گلم ؟