سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

۸۳ هزار تن پیاز در آذربایجان‌شرقی تولید شد

مدیر امور زراعت جهادکشاورزی آذربایجان‌شرقی با بیان این‌که سطح زیر کشت پیاز در استان یک‌هزار و ۸۰۰ هکتار می‌باشد گفت: در سال‌جاری، ۸۳ هزار تن از این محصول پیاز برداشت شده است.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از تبریز،جلال رحیم زاده مدیر امور زراعت جهادکشاورزی آذربایجان‌شرقی با بیان اینکه کاشت پیاز به ۲ صورت تابستانه و پاییزه می‌باشد و برداشت محصول هم به ۲ صورت تابستانه و پاییزه در استان انجام می‌شودگفت:امسال در شهرستان‌های عجب شیر و آذرشهر ۱۲۰ هکتار پیاز تابستانه کشت شده بود که از این میزان حدود پنج هزار تن برداشت شد.

او با بیان اینکه سطح زیر کشت پاییزه پیاز استان یکهزار و ۶۸۰ هکتار است افزود: بیشتر پیاز استان در شهرستان‌های عجب شیر، شبستر، بناب، ملکان، آذرشهر، اسکو و هوراند کشت می‌شود.

او با بیان اینکه میزان تولید محصول پاییزه پیاز استان حدود ۷۸ هزار تن می‌باشد، خاطرنشان کرد: پیاز تولیدی در استان علاوه بر تامین نیاز داخلی به سایر استان‌های همجوار نیز ارسال می‌شود.

مدیر امور زراعت جهادکشاورزی آذربایجان‌شرقی متوسط تولید محصول پیاز در هر هکتار را ۴۷ تن اعلام کرد و گفت: ارقام عمده مورد کشت پیاز در استان شامل زرقان، قرمز آذرشهر، النا، گلدن و ارقام محلی است.

رحیم زاده با اشاره به عمده مشکلات تولید محصول پیاز در استان اظهار کرد: محدودیت منابع آبی جهت کاشت پیاز به خصوص در شهرستان‌های حوزه دریاچه ارومیه، عدم وجود صنایع تبدیلی متناسب برای فرآوری پیاز در سطح استان و وجود محدودیت‌های صادراتی برای صادارات محصول مازاد از جمله موانع تولید این محصول در استان می‌باشد.

 اوافزایش سطح زیر کشت نشایی پیاز و استفاده از روش‌های نوین آبیاری از جمله کاربرد نوار تیپ در آبیاری مزارع پیاز جهت کاهش مصرف آب را از اقدامات انجام یافته در زمینه افزایش تولید پیاز اعلام کرد.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.