سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه مربای زرشک با طعم ملس و بسیار لذیذ برای صبحانه + فیلم

یک کارشناس آشپزی، در برنامه‌ای تلویزیونی روش تهیه یک مربای لذیذ و ملس به نام مربای زرشک را آموزش داد.

به گزارش گروه فیلم و صوت باشگاه خبرنگاران جوان، برنامه تلویزیونی دستپخت، از یک کارشناس آشپزی برای آموزش روش تهیه مربای زرشک دعوت کرد.

برای تهیه این مربای خوش طعم و خوش رنگ احتیاج داریم به:

شکر 800 گرم، آب 3 لیوان، وانیل 1/8 قاشق چای خوری، آب لیمو ترش 3 الی 4 قطره و زشک 500 گرم

در ادامه، آموزش مرحله به مرحله مربای زرشک برای صبحانه را مشاهده می‌کنید.


بیشتر بخوانید


 

انتهای پیام/

 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
میلاد
۱۸:۲۴ ۱۱ آبان ۱۴۰۰
ما تو بیرجند با زرشک تازه درست میکنیم