سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

اگرول مرغ + طرز تهیه

در مطلب زیر طرز تهیه یک پیش غذای خوشمزه را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم طرز تهیه اگرول مرغ را به شما آموزش دهیم با ما همراه باشید.


بیشتر بخوانید

• آموزش آشپزی؛ از ساوارین میت بال و جوجه چوبی کنجدی تا رولت لذیذ روما با پنیر + تصاویر


مواد مورد نیاز
روغن مایع ...... ٢ قاشق سوپخورى

پیاز خرد کرده ........ ١ عدد متوسط

فیلة مرغ خرد کرده..... ٢٠٠ گرم

هویج خلالی خرد کرده....١ عدد بزرگ

کدو سبز خلالی خرد کرده.....٢ عدد متوسط

سیر له کرده ....... ٣ حبه

نمک و فلفل سیاه........ به میزان لازم

جوانة ماش.... ٥٠ گرم

سس سویا..... ١ قاشق سوپخورى

کره..... ١٠٠ گرم

خمیریوفکا مربعى..... یک بسته

پنیرموزارلای دالیا....... ١٠٠ گرم

روش‌تهیه

روغن و پیاز را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت اجاق بگذارید و پیوسته آن را هم بزنید تا پیاز سبک و طلائی شود. آن‌گاه فیلة مرغ را بیفزائید و تا زمانی‌که رنگ آن تغییر کند آن را تفت دهید. سپس هویج و کدو را اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید. اینک سیر، نمک، فلفل، جوانه ماش و سس سویا را افزوده و حرارت را کاهش دهید تا سبزیجات بپزد. حالا شعله را خاموش کنید و صبر کنید تا مواد فراهم کرده خنک شود. سپس کره را روی حرارت آب کنید. اکنون یک لایه از خمیر را روی میز کار قرار دهید رویش را با کره آغشته کنید، لایه بعدی را رویش قرار دهید. حالا مقداری از مواد فراهم کرده رویش بریزید و قدری پنیر اضافه کنید و آن را رول کنید، به همین ترتیب بقیه را نیز آماده کنید. سپس رول‌های آماده کرده را در سینی فر بچینید رویشان کره بمالید و در فر گرم کرده با دمای ۱۸۰ درجة سانتیگراد به مدت تقریبی ۲۰ دقیقه بپزید.

منبع: شور و شیرین 

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.