در مطلب زیر به بررسی مزیت‌های یک چاقوی کارآمد برای آشپز‌های حرفه‌ای پرداخته ایم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،  برای خرید یک چاقوی خوب باید حواستان جمع باشد و به نکات زیادی توجه کنید. چون کار در آشپزخانه نیاز به چاقویی تیز و برنده دارد که تکه‌های گوشت و مرغ و همچنین سبزیجات را کاملا خرد کند. ادامه مطلب را در این زمینه بخوانید:


بیشتربخوانید


تیغه چاقو
تیغه چاقو مهم‌ترین قسمت آن است که باید ضخامت کافی داشته و به اندازه کافی تیز باشد.

طول تیغه چاقو
بلند بودن طول چاقو می‌تواند مانع کار کردن آسان‌تر با این ابزار باشد.

جنس تیغه
استیل گزینه خوبی برای جنس تیغه چاقوست. استیل در برابر هر گونه زنگ زدگی از مقاومت و استقامت بسیار بالایی برخوردار است.

وزن چاقو
چاقو نباید زیاد سنگین باشد تا بتوانید به مدت بسیار طولانی آن را در دست داشته باشید.

تعادل چاقو
وقتی که از پشت چاقو به تیغه آن نگاه می‌کنید، نباید هیچ گونه خمیدگی را مشاهده کنید به عبارتی چاقو باید از تعادل مناسبی برخوردار باشد.

دسته راحت چاقو
جنس چوب مناسب دسته چاقوست، زیرا هنگام کار کردن با آن دست‌تان لغزش ندارد و عرق نمی‌کند.

منبع: روزنامه خراسان 

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.