سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

غذا‌هایی که در یخچال سمی می‌شوند

کارشناسان بهداشت و تغذیه هشدار می‌دهند که بسیاری از غذا‌هایی که معمولاً در یخچال نگهداری یا ذخیره می‌شوند، می‌توانند سمی شوند.

به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران به نقل از ارم نیوز، بسیاری بر این باورند که وقتی غذا‌های مختلف در یخچال قرار می‌گیرند، برای مدت طولانی نگهداری می‌شوند اما فواید سلامتی خود را از دست می‌دهند و در بسیاری از موارد غیرقابل خوردن می‌شوند.

متخصصان تغذیه توصیه می‌کنند که خوراکی‌ها باید به جایی یخچال در انبار نگهداری شوند، زیرا طبق مطالعات آن‌ها این بهترین راه برای تازه ماندن این خوراکی‌ها برای مدت طولانی است.

پنیر پیر: این نوع پنیر به دلیل سفتی خود، مشهور است و وقتی در یخچال باقی می‌ماند، سفت‌تر و شبیه یک "سنگ" می‌شود. دلیل این امر این است که پنیر سفت یک دوره پخت شش ماهه را طی می‌کند، پس از آن هرگز نباید در یخچال قرار داده شود، بلکه می‌توان آن را در یک مکان تاریک و خنک قرار داد.

سیب زمینی: وقتی این سبزیجات نشاسته‌ای در یخچال نگهداری می‌شوند، می‌توانند به یک ماده عجیب و چسبناک و شبیه خمیر قند تبدیل شوند؛ بنابراین انبار محل مناسبی برای ذخیره سیب زمینی است.

خربزه و طالبی: برای اینکه آنتی اکسیدان‌ها در میوه‌های هندوانه و طالبی سالم بمانند، باید در دمای اتاق نگهداری شوند.

سس گوجه: وقتی سس گوجه فرنگی را در یخچال می‌گذارید، به محیطی مناسب برای رشد میکروارگانیسم‌های مضر تبدیل می‌شود، زیرا سس گوجه فرنگی حاوی اسید‌های زیادی است.

میوه گلابی: گلابی وقتی در یخچال قرار می‌گیرد، بی مزه و بی بو می‌شود و پوسته آن آسیب می‌بیند.

هویج: هویج را فقط می‌توان برای چند ساعت در یخچال قرار داد، زیرا هوای سرد فواید آن را برای سلامتی از بین می‌برد، روند پوسیدگی را تسریع می‌کند و باعث می‌شود رنگ پوست هویج متفاوت شود.

کارشناسان تغذیه می‌گویند که این سبزیجات حاوی مقدار زیادی آب هستند و ترکیب ژنتیکی میوه هویج به سرعت با هوای سرد یخچال واکنش نشان می‌دهد که منجر به کوتاه شدن چشمگیر عمر آن می‌شود.

سایر غذا‌هایی که باید از قرار دادن آن‌ها در یخچال اجتناب کنید شامل بادمجان، ترشی، روغن زیتون، شکلات، انواع توت‌ها، کره، هلو، سیب، خیار و موارد دیگر است.


بیشتر بخوانید


انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲۴
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۱:۳۳ ۰۵ آبان ۱۴۰۰
مواد غذایی بر حسب نوع خود مدت معینی در یخچال نگهداری می شوند. دمای یخچال بین۲_۴ درجه می باشد. مواد پخته شده یک روز بهتر است نگهداری شود. میوه ها تقریبا یک هفته می شود نگهداری کرد. میوه ها به دلیل دارا بودن ویتامین مدت کمتری می توان در یخچال نگهداری کرد.
میثم
۱۹:۰۵ ۳۰ مهر ۱۴۰۰
یخچال ما سه کار انجام میده خنک کردن آب ساختن یخ و نگهداری از دارو
ناشناس
۱۲:۳۱ ۳۰ مهر ۱۴۰۰
خیلی خوشحالم که چیز سمی نمیخوریم مریض شویم چون یخچالمون خالیه
ناشناس
۰۸:۳۷ ۳۰ مهر ۱۴۰۰
اگر کره در یخچال نباشد که آب می شود ! بسیاری از میوه ووبعضی از این میوه هایی که نام برده ، در سردخانه ها نگهداری می شود !
هلو و توت را چگونه در یخچال نگهداری نکنیم ؟
ناشناس
۰۱:۵۱ ۳۰ مهر ۱۴۰۰
پس قصاب‌ها چکارکن
سامان
۱۱:۰۱ ۲۹ مهر ۱۴۰۰
کم کم دارن آماده میکنند اگر برق رفت از محیط خونه برای نگهداری لوازمی که قبلا توی یخچال قرار میدادیم استفاده کنیم.
ابراهیم پهلو
۰۷:۴۳ ۲۹ مهر ۱۴۰۰
یخچالهای ملت خالی است بعضی را هم از برق کشیده اندپول برق ندارند مردم روزمره خرید میکنند
ناشناس
۲۲:۱۶ ۲۸ مهر ۱۴۰۰
محاکمه ستاد شبه علمی کرونا
ناشناس
۲۱:۱۸ ۲۸ مهر ۱۴۰۰
این روزها اخبار دروغین زیاد شده، قدیما که این چیزا نبود، اینو بخور اونو نخور
ناشناس
۲۰:۳۵ ۲۸ مهر ۱۴۰۰
کارشناس بهداشتتون پولداره اینها رو به ما نگین که به نون شب محتاجیم برید فکر چاره باشین
ناشناس
۲۰:۲۷ ۲۸ مهر ۱۴۰۰
نمی دونم پس باید غذاهامون رو کجا نگه داریم؟؟
چه بدبختی شده
ناشناس
۲۰:۰۷ ۲۸ مهر ۱۴۰۰
یه دفعه بگو هیچی نزاریم تو یخچال
ناشناس
۱۸:۳۳ ۲۸ مهر ۱۴۰۰
رفتم ببینم تو یخچال چی هست که سمی نشه،شرمنده یخچال شدم توش چیزی نبود
ناشناس
۱۴:۲۲ ۲۸ مهر ۱۴۰۰
دلیل سمی شدن سس گوجه اشتباهه چون یکی از روشهای نگهداری مواد غذایی اسیدی کردن آنها هست که از رشد میکروارگانیسم ها در آن جلوگیری می کند. میکروارگانیسم های کمی هستند که می توانند محیطهای اسیدی را تحمل کنند.
ناشناس
۱۴:۱۳ ۲۸ مهر ۱۴۰۰
پس آنوقت برای چیه، و برای چی تولید شده؟،،،خودتان قضاوت کنید.
ناشناس
۱۴:۱۱ ۲۸ مهر ۱۴۰۰
یعنی واقعا هنوز نمی‌دونید یخچال را برای سرد کردن آب و درست کردن یخ ساخته آمد
ناشناس
۱۴:۰۵ ۲۸ مهر ۱۴۰۰
دیگه هرچی تو یخچال داشتیم سمی شد
ناشناس
۱۳:۳۴ ۲۸ مهر ۱۴۰۰
ای داد بی داد ما نیفهمیدم
ناشناس
۱۳:۰۸ ۲۸ مهر ۱۴۰۰
دروغ است می خواهند کسی غذا انبار نکند وسلام .می خواهند قیمت یخچال که رفته بالا با این طرفند بیارن پائین
ناشناس
۱۲:۵۶ ۲۸ مهر ۱۴۰۰
ببخشید اگه کره رو توی یخچال نذاریم پس کجا بذاریم ؟ تو کابینت خوبه؟؟؟؟؟؟!!!!!!
تاجر اجناس
۱۹:۵۲ ۲۸ مهر ۱۴۰۰
منظورش یخچال و توکره! (کره جنوبی!) جانذاریدبوده! همینطور تلویزیون وموبایل و...چیزهای دیگه بیارید ایران تا لذتش روببریم
ناشناس
۱۲:۱۴ ۲۸ مهر ۱۴۰۰
پس یخچالو برای چی خریدیم؟ زودتر میگفتین نمیخریدیم سیب زمینی و میوه جات را میبردیم انباری ذخیره میکردیم
ناشناس
۱۰:۵۷ ۲۸ مهر ۱۴۰۰
ببخشید پس یخچال برای چی تولید شده
ناشناس
۱۳:۲۱ ۲۸ مهر ۱۴۰۰
کره رو پس کجا نگهداریم زود کپک میزنه که... خیارو چرا نمیگی؟؟؟ تو یخچال بزور نگهش میداریم بیرون که نمی مونه.. با این اوصاف باید مدام در حال خرید این اقلام به اندازه مایحتاج هر وعده باشیم... ظهر 2 تا خیار و 100 گرم کره شب هم همینطور....