سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

۳۴۰ هزار تن سیب زمینی در کردستان تولید می‌شود

مدیر امور زراعتی جهاد کشاورزی کردستان گفت: سطح زیر کشت سیب زمینی در سال زراعی جاری ۸هزار و ۵۰۰ هکتار است که پیش بینی می‌شود حدود ۳۴۰ هزار تن محصول در استان تولید شود.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سنندج،حیدر مرادی مدیر امور زراعتی جهاد کشاورزی کردستان گفت: کردستان سالیانه میزان ۸هزار و۵۰۰ هکتار برنامه ابلاغی کشت سیب زمینی دارد که بسته به شرایط آب و هوایی، اقتصادی و اجتماعی هر ساله ۸ هزار تا ۹هزار و ۵۰۰ هکتار سیب زمینی کشت می‌شود.

مرادی افزود: بیش از ۹۰ درصد زراعت سیب زمینی استان کردستان در شهرستان‌های قروه و دهگلان است و در این دو شهرستان زراعت سیب زمینی صد در صد به صورت مکانیزه انجام می‌شود.

او اظهار داشت:سطح زیر کشت سیب زمینی در سال زراعی جاری ۸هزار و ۵۰۰ هکتار است که پیش بینی می‌شود حدود ۳۴۰ هزار تن محصول سیب زمینی با میانگین عملکرد ۴۰ تن در هکتار تولید شود.

مدیر امور زراعتی جهاد کشاورزی کردستان گفت: هر ساله به منظور نظارت بر کشت و تولید محصول سالم و تنظیم میزان تولید و تولید پایدار پروژه‌های تغذیه بهینه سیب زمینی، تغییر آرایش کاشت، بکارگیری شیوه‌های نوین آبیاری، مساحی وکیل گیری و نمونه برداری جهت آزمون تجمع باقیمانده نیترات اجرا می‌شود.

مرادی بیان کرد: سالانه از اول مهر کار برداشت سیب زمینی در کردستان آغاز می‌شود و ۲هزار و  ۵۰۰نفر بهره‌بردار به‌عنوان کشاورز سیب زمینی کار در این حوزه فعالیت می‌کنند.

از ارقام تولید شده سیب زمینی در کردستان می‌توان به اسپریت، بانبا، جلی، سانته، مارفونا و آگریا اشاره کرد.

استان کردستان از نظر تولید و زمین زیرکشت سیب زمینی رتبه چهارم کشور را به خود اختصاص داده است.

انتهای پیام/م

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.