سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرح تامین آب شرب و کشاورزی باشت نیازمند تزریق اعتبار است

معاون طرح و توسعه شرکت آب منطقه ای کهگیلویه و بویراحمد گفت: برای تامین و انتقال آب شرب، صنعت و کشاورزی باشت به هفت هزار میلیارد ریال اعتبار نیاز داریم .

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یاسوج، امیر فخری زاده معاون طرح و توسعه شرکت آب منطقه ای کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه طرح عظیم و ملی آبرسانی باشت بیش از ۲۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد،  گفت: با بهره برداری از این طرح ۲۸ میلیون متر مکعب آب برای بخش شرب، صنعت و کشاورزی تامین خواهد شد.

فخری زاده بیان کرد: در این طرح ملی یک بند تنظیمی به ارتفاع هشت متر، طول ۷۵ متر و ۱۱ دریچه قطاعی بر روی رودخانه زهره احداث خواهد شد.

او اظهار داشت: با تکمیل این طرح در دست اجرا  آب مورد نیاز سه هزارو ۳۰۰ هکتار از اراضی دیم شهرستان تامین می شود .

معاون طرح و توسعه شرکت آب منطقه ای استان ادامه داد: تامین آب شرب مرکز شهرستان باشت و روستاها تا افق ۱۴۲۵ برای جمعیت ۶۴ هزارو ۵۷۳ تن و تامین آب صنعت از دیگر اهداف این طرح ملی است.

فخری زاده ابراز کرد: با توجه به اینکه این شهرستان دارای تنش آبی می باشد با تلاش های انجام شده اجرای این طرح ملی در اولویت کاری قرار خواهد گرفت.

او گفت: تاکنون بیش از ۶۰۰ میلیارد ریال برای اجرای این طرح ملی هزینه شده و ۸۰۰ میلیارد ریال پیمانکار و مشاور از این طرح مطالبات دارند.

فخری زاده تصریح کرد: برای انتقال آب کشاورزی در این طرح ۲۲ هزارو۶۰۰ متر لوله فولادی به قطر ۶۰۰ تا هزارو ۶۰۰ میلی متر و انتقال آب شرب و صنعت ۲۶ هزارو ۶۰۰ متر لوله فولادی انجام خواهد شد.

او ابراز کرد: در این طرح ۶۶۵ هزار متر مکعب حاکبرداری، ۷۷۵ هزار متر مکعب سنگبرداری، ۳۸۵ هزارو ۶۰۰ متر مکعب خاکریزی، ۵۶ هزار متر مکعب بتن ریزی، ۲۹ هزارو ۵۰۰ متر مربع قالب بندی، هزارو ۹۰۰ تن آرماتور گذاری، ۱۲ هزارو ۶۰۰ متر طول حفاری و تزریق، ۱۶ هزارو ۸۰۰ متر مکعب بنای با سنگ عملیات اجرایی انجام خواهد شد.

فخری زاده افزود: تجهیز کارگاه، آرماتور بندی و قالب بندی دیوار مخزن و ایستگاه پمپاژ شماره یک، انحراف آب رودخانه به جناح راست، لوله گذاری سه هزارو ۷۵۰ متر، هفت هزارو ۲۰۰ متر مسیر سازی و کانال کنی، ساخت جاده دسترسی بطول ۴.۵ کیلومتر و ساخت پل بر روی رودخانه برای دسترسی به محل بند از مهمترین اقدامات انجام شده در این طرح است.

او نبود نقدینگی، افزایش نرخ ارز و مصالح و عدم آزاد سازی اراضی مسیر خط انتقال در محدوده روستای شوش را از مشکلات  این طرح برشمرد.

فخری زاده تصریح کرد: ساخت پمپاژ شماره یک مسیر خط انتقال یک و۲ ، لوله گذاری مسیر خط انتقال از ایستگاه پمپاز ۲ تا انتهای دشت و  ساخت بند تنظیمی تاسیسات جانبی از مهمترین اقداماتی می باشد که برای تکمیل این طرح باید اجرا شود.

انتهای پیام/س

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.