سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

معاون اقتصادی رئیس جمهوری:

عقب ماندگی خوزستان زخم کاری بدعهدی شرکت‌های بزرگ است

رضایی میرقائد یکی از دلایل عقب ماندگی خوزستان به عنوان ثروتمندترین استان کشور را بدعهدی شرکت‌های بزرگ و عمل نکردن به تعهدات عنوان کرد.

به گزارش گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، محسن رضایی، معاون اقتصادی رئیس جمهوری در نشست شورای برنامه ریزی و توسعه خوزستان به ویژه مناطق زلزله زده اندیکا در سرسرای اداری مدیریت بحران استانداری گفت: یکی از دلایل محرومیت و عقب ماندگی خوزستان به عنوان ثروتمندترین استان کشور عملی نشدن تعهدات شرکت‌های بزرگی است که از امکانات، آب، هوا و نیروی انسانی استان استفاده می‌کنند، اما هیچ تعهدی به استان ندارند.

او با بیان اینکه شرکت ملی نفت به عنوان یک شرکت پیشگام هزینه‌های مسئولیت اجتماعی را پذیرفته و شرکت‌های پتروشیمی، فولاد و آب و برق نیز باید این مسئولیت‌ها را قبول کنند، اظهار داشت: استاندار خوزستان باید شجاعانه و باهمه قوا بایستد و وظایف و تعهدات قانونی این شرکت‌ها را به عمل برساند.

رضایی میرقائد با تاکید بر اینکه باید دفتر مسئولیت‌های اجتماعی محیط زیست و ارزش افزوده تهیه و تبدیل به صندوق شود و سالیانه حداقل ۵۰ هزار میلیارد ریال باید ورودی این صندوق باشد، بیان داشت: به هنگام وقوع حوادث در سفر به خوزستان مشاهده می‌شود که این استان از ابتدایی‌ترین شرایط و امکانات از جمله معیشت، جاده، تولید و اشتغال بی بهره است که بخشی از آن به مدیران مربوط می‌شود.

معاون اقتصادی رئیس جمهوری ادامه داد: هر فردی که در استان به عنوان مدیر انتخاب می‌شود باید به وظایف شرعی و قانونی خود عمل کند و حق استان را بگیرد.

او با اشاره به ناقص ماندن فعالیت‌ها و پروژه‌ها در خوزستان بیان کرد: به عنوان مثال ۲۵ هزار هکتار زمین‌های این استان یکپارچه سازی، بهبود سازی و زهکشی شده و کاشت انجام می‌شود، اما صنایع تبدیلی و بسته بندی وجود ندارد، این در حالی است که حدود ۲ تا ۳ میلیارد دلار از صندوق توسعه ملی در خوزستان هزینه شده، اما طرح‌ها نیمه تمام مانده و به بهره برداری نمی‌رسد، یعنی زنجیره سرمایه‌گذاری‌ها کامل نمی‌شود.

پروژه‌های نیمه تمام باید به پایان برسند

محسن رضایی میرقائد با بیان اینکه در شرایطی که بودجه‌های عمرانی در کشور نزدیک به صفر بود در خوزستان رقم بالایی اختصاص یافته بود، اما طرح‌ها نیمه تمام مانده بود، گفت: استاندار خوزستان پروژه‌های نیمه تمام که زنجیره ارزشی آن‌ها کامل نشده را به اتمام برساند و از سرمایه کذاری حداکثربهره بهرداری صورت گیرد.

معاون اقتصادی رییس جمهوری در خصوص مساله آب اظهار داشت: شرکت‌های فولاد، پتروشیمی و بسیاری از شرکت‌های بزرگ می‌توانند با کمک دستگاه آب شیرین کن، از آب خلیج فارس استفاده کنند تا آب کارون برای کشاورزی و شرب مردم آزاد شود.

خوزستان نیازمند سبد بهینه کشاورزی

رضایی میرقائد به سبد کشاورزی اشاره کرد و افزود: به سبد بهینه کشاورزی در استان نیاز داریم که میزان تولید هر محصول مشخص باشد به عبارت دیگر کشاورزی خوزستان یک نظام نیاز دارد که در آن حدود و قلمرو محصولات برای کشت مشخص شود.

او تصریح کرد: هنوز آثار زلزله مسجدسلیمان وجود دارد که بنیاد مسکن باید تلاش و پیگیری‌های خود را به سرانجام برساند و هزینه‌های نهایی خسارات زلزله اندیکا نیز باید هر چه سریعتر محاسبه شود و همه سازمان‌های ذیربط از جمله بنیاد مسکن باید وارد عمل شوند.

انتهای پیام/گ

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.