سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

دانستنی های فناورانه؛

۵ نکته مهم برای محافظت از خود در اینترنت

برای محافظت از خود در اینترنت در مقابل مجرمان سایبری باید بسیار مراقب باشید تا هک نشوید.

به گزارش خبرنگار حوزه دریچه فناوری گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از اخبارک، در دنیای پویای امروز، کاربران اینترنت باید بدانند چگونه باید در امان بمانند و از مجرمان سایبری دوری کنند، اما این روز‌ها باید برای حفظ امنیت خود متخصص شوید تا برای هکر‌ها و کلاهبرداران، دسترسی به اطلاعات شخصی یا سرقت هویت شما ناممکن شود.

نکات زیر به شما کمک می‌کند تا با خیال راحت در وب گشت و گذار کنید و در اینترنت ایمن بمانید:

۱. برای هر حساب در شبکه های اجتماعی از تصاویر مختلف استفاده کنید:

عکس نمایه شما نشان دهنده هویت شما است و در رسانه‌های اجتماعی برای عموم قابل مشاهده است و اگر شخصی جستجوی تصویری انجام دهد، می‌تواند چندین پروفایل با همان تصویر را پیدا کند و همچنین می‌تواند داده‌های این نمایه‌ها را با هم پیوند دهد تا در مورد اطلاعات شخصی شما اطلاعات بیشتری کسب کند.

استفاده از تصاویر مختلف برای هر حساب رسانه اجتماعی، حریم خصوصی شما را تضمین می‌کند، علاوه بر این، سعی کنید تصاویر را کوچک ارائه دهید تا اطلاعات مربوط به خود را فاش نکنید.

۲. مسابقه رسانه‌های اجتماعی یک تله است

اعتقاد بر این است که مسابقه رسانه‌های اجتماعی راه خوبی برای فهمیدن شخصیت شما است، در واقع منظور این نیست که دانش شما را به چالش بکشند، بلکه هکر‌ها شما را فریب می‌دهند تا اطلاعات کم عمق مورد انتظار از شخصی را که از رسانه‌های اجتماعی استفاده می‌کند، به دست آورند و استفاده کنند.

هدف اصلی آن‌ها به دست آوردن اطلاعات شخصی قربانیان خود، مانند آدرس ایمیل، رمز‌های عبور و شماره کارت اعتباری است، همچنین مراقب اخبار یا موضوعات مرسوم باشید. هکر‌ها اغلب آزمایشات آنلاین را با چنین مقالاتی مرتبط می‌کنند.

۳. از استفاده از وای فای عمومی بدون امنیت خودداری کنید

استفاده از وای فای عمومی بدون امنیت، می‌تواند تهدیدی برای شما باشد، زیرا این شبکه‌ها ایمن نیستند و استفاده از این شبکه‌ها می‌تواند منجر به ردیابی شود.

۴. در اشتراک گذاری مکان خود مراقب باشید

هر بار که یک عکس ارسال می‌کنید یا یک توئیت می‌زنید یا ورود به سیستم دارید، مراقب باشید مکانتان جایی ثبت نشود.

۵. مجوز‌های برنامه را برای دسترسی به فایل‌های رسانه‌ای بررسی کنید

قبل از نصب هر برنامه‌ای روی تلفن خود، مجوز‌هایی را که از شما می‌خواهد بررسی کنید تا اطلاعات شخصی شما را هک نکنند. در صورت مشاهده هر چیزی که عجیب یا غیر ضروری به نظر می‌رسد، در نصب برنامه تجدید نظر کنید.


بیشتر بخوانید


انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.