سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

استاندار اصفهان:

حمایت از سرمایه‌گذاری‌های جدید در دستور کار استانداری اصفهان است

استاندار اصفهان گفت: حمایت از سرمایه‌گذاری‌های جدید که متناسب با ظرفیت‌ها و مسائل موجود استان باشد در دستور استانداری اصفهان قرار دارد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،  سید رضا مرتضوی استاندار اصفهان امروز در دیدار با رییس جهاد دانشگاهی کشور که در استانداری اصفهان انجام شد، گفت: یکی از ماموریت‌های اصلی استانداری اصفهان که رییس جمهوری نیز بر آن تاکید دارد، حمایت از ورود به سرمایه گذاری‌های جدید از جنسی است که با شرایط فعلی استان تناسب داشته باشد.

وی تاکید کرد: مسیر توسعه در استان اصفهان با وجود مشکلاتی مانند آب، آلودگی هوا و فرونشست زمین و تغییر ریل حرکت به سمت تولید ثروت باید بر اساس استفاده از فناوری‌های برتر باشد که این موضوع از اولویت‌های مدیریت استان است و در این زمینه تا پایان کار ایستاده ایم و از مجموعه‌های فعال حمایت می‌کنیم.

مرتضوی با اشاره به اینکه لازم است جهت گیری طرح‌های مختلف در استان اصفهان متناسب با ظرفیت‌ها و مسائل استان از جمله تامین آب و بخش‌های صنعتی و فناوری باشد، تاکید کرد: اگر هم افزایی‌ها در این زمینه افزایش یابد، کار‌ها مناسب‌تر و با هماهنگی بیشتر پیش می‌رود.

استاندار اصفهان با بیان اینکه در غرب استان زمینه ورود به کِشت‌های جدید وجود دارد، افزود: این موضوع نیز از اولویت‌های مدیریت استان است و از طرح‌هایی که در این زمینه تعریف شود و منطبق با ظرفیت‌ها و مسائل موجود باشد، حمایت خواهیم کرد.

مرتضوی یکی از مشکلات موجود در استان‌ها را نبود نهاد متولی تعریف طرح‌های قطعی با مطالعات فنی و اقتصادی دقیق برای میزبانی از برخی از جریان‌های سرمایه گذاری، دانست و گفت: در حال حاضر بخش‌های مختلفی مدعی این موضوع هستند، اما وقتی سرمایه گذاران به سمت برخی از آن‌ها هدایت می‌شوند به نتیجه چندانی نمی‌رسند.

وی تصریح کرد: جهاد دانشگاهی با این حجم از فعالیت‌ها می‌تواند برای ایجاد مجموعه‌ای که به پشتیبانی فنی از سرمایه گذاری تا رسیدن به استقرار یک سرمایه بپردازد، اقدام کند که امیدواریم این موضوع در استان اصفهان محقق شود و ما به اجرای آن کمک می‌کنیم.
مرتضوی همچنین با اظهار خشنودی از اینکه روز کاری دوم خود را در مسئولیت استاندار اصفهان با موضوع علم و فناوری آغاز کرده است، به فعالیت جهاد دانشگاهی اشاره و خاطرنشان کرد: این مجموعه در بخش‌های مختلف از جمله فرهنگی در دانشگاه‌های کشور بسیار فعال بوده است و بسیاری از دانشجویان که دغدغه خدمت به میهن داشتند فعالیت‌های خود را در مسیر این مجموعه قرار می‌دادند.

وی با اشاره به مجموعه‌هایی مانند مرکز تولید محصولات شیمیایی و دارویی شهید مدرس، تصریح کرد: این طرح نیز کار ویژه‌ای به‌شمار می‌آید که در غرب استان تعریف شده است.

رییس جهاد دانشگاهی کشور نیز در این دیدار با تاکید بر آمادگی کامل این مجموعه برای خدمت در مسیر توسعه استان اصفهان گفت: ماموریت جهاد دانشگاهی از ابتدا تاکنون الگوسازی توان کشور در ۲ شاخص توسعه فرهنگی و علمی و فناوری بوده است.

حمیدرضا طیبی با اشاره به ایجاد زیرساخت‌های توسعه و اقتصاد دانش بنیان در بخش مختلف پزشکی، فنی و مهندسی، فرهنگی و اجتماعی در جهاد دانشگاهی افزود: این مجموعه به بحث آموزش مرتبط با پژوهش نیز ورود پیدا کرده است.

وی با اشاره به دستاورد‌های جهاد دانشگاهی در بخش‌های مختلف از جمله دوران دفاع مقدس، خاطرنشان کرد: ۵۰ درصد امور درمان ناباروری در کشور توسط این مجموعه انجام می‌شود و اولین مرکز تولید ژنی کشور در پژوهشگاه رویان ایجاد شد.

وی با اشاره به مجموعه تولیدی محصولات دارویی و شیمیایی شهید مدرس در شهرستان تیران و کرون در غرب استان اصفهان و مسائل و مشکلاتی که تاکنون داشته است، خاطرنشان کرد: در صورت بهره برداری از این مرکز قادر به تولید مواد اولیه جدید دارویی و غذایی در کشور هستیم که تا کنون از خارج وارد می‌شد.

طیبی با تاکید بر اینکه جذب سرمایه گذار به‌منظور فعال کردن این مجموعه تولیدی نیاز به ایجاد مزیت برای بخش خصوصی دارد، خواستار حمایت مسئولان استان اصفهان برای تحقق این موضوع شد.

رییس پژوهشکده زیست فناوری رویان در اصفهان نیز در این جلسه گفت: این مجموعه به پژوهش‌های مختلف از جمله درمان ناباروری و تولید دام سبک با افزایش شیردهی و گوشت آوری با استفاده از دانش سلول‌های بنیادی می‌پردازد.

محمدحسین نصراصفهانی یکی دیگر از پژوهش‌های این مجموعه را مربوط به استفاده از پادتن‌ها و مبارزه بیولوژیک به جای دارو‌های آنتی بیوتیک عنوان کرد.

رییس جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان نیز در این نشست گفت: طرح نیمه صنعتی تولید نیکل و کبالت یکی از ۴۱ طرح فناورانه جهاد دانشگاهی محسوب می‌شود که توسط این مرکز در حال اجرا و تا کنون ۹۰ درصد پیشرفت داشته است.

مرتضی تیموری با بیان اینکه این عناصر فلزی کاربرد بسیاری در صنایع مختلف دارند که در صدر تحریم‌هاست، افزود: تولید نشاسته اصلاح شده با کاربرد در صنایع غذایی و تولید دی اکسید تیتانیوم نیز از دیگر طرح‌های فناورانه این مرکز است.

مهدی ژیان پور رییس جهاددانشگاهی واحد اصفهان نیز تمرکز فعالیت‌های این واحد را بر روی بخش‌های علوم انسانی، پزشکی، مطالعات شهری و اشتغال‌زایی در سه محور خانگی، زنان سرپرست خانوار و روستایی عنوان کرد.

استان اصفهان بیش از پنج میلیون نفر جمعیت در ۲۸ شهرستان دارد و از قطب‌های علم و فناوری و صنعتی کشور به‌شمار می‌آید.

انتهای پیام/م

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.