سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

فراوری روزانه ۹۶ تن سیب زمینی در واحد بزرگ صنایع تبدیلی کمیجان

در یک واحد صنایع تبدیلی در شهرستان کمیجان روزانه ۹۶ تن سیب زمینی فرآوری می‌شود.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اراک،  یک واحد صنایع تبدیلی در شهرستان کمیجان با فراوری روزانه ۹۶ تن سیب زمینی خلال سرخ کرده، محصول تولید شده را به سراسر ایران و خارج از کشور ارسال می‌کند.

قابضی مدیر عامل و سرمایه گذار این واحد صنایع تبدیلی با بیان اینکه در هر ساعت ۴ تن سیب زمینی در این واحد صنعتی فرآوری می‌شود افزود: این واحد تولیدی با هدف جلوگیری از هدر رفتن سیب زمینی و خراب شدن محصول کشاورزان ایجاد شده است.

قابضی افزود: این واحد صنایع تبدیلی علاوه بر خرید سیب زمینی استان مرکزی به صورت مستقیم و بدون دخالت دلال، مازاد سیب زمینی سایر استان‌های همجوار را هم خریداری می‌کند.

او با اشاره به اینکه بیش از ۱۰۰ فرصت شغلی مستقیم و هزار شغل غیر مستقیم به واسطه فعالیت این واحد تولیدی ایجاد شده است اضافه کرد: این واحد سومین واحد بزرگ تولید کننده خلال سیب زمینی در کشور است.

مدیر عامل و سرمایه گذار واحد صنایع تبدیلی سیب زمینی در کمیجان بیان کرد: راه اندازی این واحد با سرمایه شخصی و حمایت بانکی صورت گرفته است.

او ادامه داد: ۷۰ درصد محصولات این واحد تولیدی در داخل کشور مصرف می‌شود و ۳۰ درصد محصلات هم به خارج از کشور صادر می‌شود.

انتهای پیام / ج

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.