سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

کاهش ۳۰ درصدی تولید مرکبات در قصرشیرین

خشکسالی امسال تولید مرکبات در شهرستان قصرشیرین را ۳۰ درصد کاهش داده است.

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه، مدیر جهاد کشاورزی قصرشیرین گفت: شهرستان قصرشیرین ۴ هزار هکتار باغ دارد که از این میزان ۸۰۰ هکتار آن باغ مرکبات است.

محمودیان با بیان اینکه ۵۰۰ هکتار از باغات مرکبات شهرستان قصرشیرین مثمر هستند، افزود: با توجه به شرایط خشکسالی، کمبود رطوبت، تبخیر آب سطح خاک و استمرار دمای ۴۵ درجه میانگین عملکرد مرکبات در قصرشیرین امسال ۳۰ درصد کاهش یافته است.

او میانگین عملکرد مرکبات در قصرشیرین را ۱۰ تن در هکتار اعلام کرد و گفت: پیش بینی می‌شود امسال ۵ هزار تن انواع مرکبات در این شهرستان برداشت شود.

مدیر جهاد کشاورزی قصرشیرین خاطرنشان کرد: لیمو ترش، پرتقال پیوندی قصری، نارنگی، لیمو شیرین، گریپ فروت و نارنج انواع مرکبات تولیدی شهرستان قصرشیرین است.

محمودیان با اشاره به کیفیت بالای مرکبات این شهرستان اظهار داشت: لیمو شیرین قصرشیرین به دلیل نداشتن رگه تلخی در سراسر کشور شناخته شده است.

او افزود: این مزیت به دلیل آب و هوای گرم و خشک این منطقه است که با تبخیر آب از سطح میوه‌ها غلظت مواد معدنی و املاح در آن بالاتر می‌برد.
انتهای پیام/ز

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.