سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

آغاز طرح تسریع واکسیناسیون دانش آموزان ۱۲ تا ۱۷ ساله در خراسان رضوی

مدیر گروه سلامت جمعیت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: طرح تسریع واکسیناسیون دانش آموزان ۱۲ تا ۱۷ ساله در خراسان رضوی آغاز شده است.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، محمد احمدیان مدیر گروه سلامت جمعیت، خانواده و مدارس دانشگاه علوم پزشکی مشهد از آغاز طرح تسریع واکسیناسیون دانش آموزان ۱۲ تا ۱۷ ساله علیه کرونا در مناطق زیرپوشش این دانشگاه خبر داد و گفت: طبق پیش‌بینی‌های انجام شده طی سه روز تمامی دانش آموزان ۱۲ تا ۱۷ ساله در مراکز تجمیعی دانشگاه علوم پزشکی مشهد و مراکز تجمیعی آموزش و پرورش در تمامی شهرستان‌های استان واکسینه خواهند شد.

او افزود: تعداد دانش آموزان ۱۲ تا ۱۷ سال مناطق زیرپوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد ۴۶۰ هزار نفر است که ۱۶۰ هزار نفر آنان علیه کرونا واکسینه شده‌اند.

 مدیر گروه سلامت جمعیت، خانواده و مدارس دانشگاه علوم پزشکی مشهد ادامه داد: واکسیناسیون دانش آموزان استان در اجرای طرح ایمن سازی از هفته‌های پیش در حال انجام است و از روز یک شنبه طرح تسریع واکسیناسیون آنان آغاز شده است.

احمدیان بیان کرد: واکسن تزریقی به دانش آموزان این گروه سنی از نوع سینوفارم است که در ۲ دوز و به فاصله ۲۸ روز تزریق می‌شود.

محمد صادقی مدیر گروه تخصصی مبارزه با بیماری‌های واگیر و غیرواگیر دانشگاه علوم پزشکی مشهد نیز گفت: بیش از سه میلیون و ۵۰۰ هزار دوز واکسن کرونا به جامعه هدف بالای ۱۲ سال در استان تزریق شده است.


بیشتر بخوانید


او با اشاره به بازبینی نقشه راه استفاده از تخت‌های بیمارستانی این دانشگاه در موج کرونا افزود: بر این اساس باید به گونه‌ای برنامه ریزی شود تا ضمن جلوگیری از ایجاد کمبود تخت‌های بستری، خدمات با کیفیت مناسب به بیماران ارائه شود.

شاپور بدیعی معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد در حاشیه نشست شورای درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان این که تلاش می‌شود کیفیت ارائه خدمات به بیماران در مراکز درمانی مختلف یکسان باشد، گفت: بر این اساس با استفاده از نظرات، صاحب نظران، کارشناسان و متخصصان تلاش می‌شود، ضمن بهبود نقاط ضعف و تقویت نقاط قوت، در صورت مواجهه با موج‌های بعدی به گونه‌ای برنامه ریزی شود که علاوه بر توسعه کمی، خدمات با کیفیت به شکل یکسان در تخت‌های بیمارستانی ارائه شود.

او فضای فیزیکی مناسب، نیروی انسانی آموزش دیده، پزشک متخصص، تجهیزات مورد نیاز و کافی از جمله تامین اکسیژن را از جمله شاخص‌های در نظر گرفته شده در این طرح برشمرد و افزود: بر این اساس با توجه به شرایط هر بیمارستان، تعداد تخت بستری آماده سازی و متناسب با آن بیمار پذیرش می‌شود.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان این که بستری بیماران در مراکز درمانی آخرین مرحله از برنامه نظام ارجاع بیماران به شمار می‌رود، ادامه داد: علاوه بر این برنامه ریزی برای تقویت سطوح مختلف خدمات رسانی به بیماران در کلینیک‌های سطح یک و دو در حال انجام است، همچنین کلینیک‌های تخصصی در این زمینه تعریف شده است تا در صورت نیاز بیماران مبتلا به کرونا به این مراکز مراجعه داشته باشند.

انتهای پیام//ف.ب

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.