young journalists club
به گزارش گروه فیلم و صوت باشگاه خبرنگاران جوان، مستند برتر شبکه سلامت حقایقی را در مورد مصرف قند مطرح کرده است که در ادامه فیلم آن را مشاهده می کنید.
بیشتر بخوانید:
انتهای پیام/
اولویتها مرده پس مبانی فکریت به درد نمی خورد .
ادله کافی اورده شده
شیرین کننده های مصنوعی مواد شیرینی هستند که بدلیل نداشتن کالری در صنایع غذائی استفاده می شود.در آمریکا چهار نوع از این شیرین کننده ها رابتصویب اداره غذاودارو(FDA)رسانده اند.
1-ساخارین 300بار شیرین تر از شکر(ساکارز)
2-آسپارتام 200بار شیرین تر از ساکارز
3-سوکرالوز 600بار شیرین تراز ساکارز
4-آسه سولفام 200بارشیرین تر از ساکارز