به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری،عمادی مدیر دفتر حفاظت آبهای زیرزمینی شرکت آب منطقهای مازندران گفت: ۹۰ درصد آب مورد نیاز تالاب میانکاله از دریا تامین شده و با توجه به اختلاف شیب توپوگرافی تالاب با دریا هر چقدر هم آب شیرین به تالاب تزریق شود این آب به دریا میریزد به همین دلیل باید اول آب مورد نیاز تالاب از دریا تامین شود.
او افزود: راهکار دوم مدیر دفتر حفاظت آبهای زیرزمینی شرکت آب منطقهای مازندران استفاده از آبهای سطحی حوزه دشت تجن و تالار است.
عمادی گفت: زنجیره ذخیره آب در این دو منطقه را در وزارت نیرو تعریف کردیم و سازمان حفاظت محیط زیست باید برای اجرایی شدن این طرح و امکان انتقال بخشی از این آب به تالاب میانکاله آن را پیگری کند.
ربیعی مدیر امور نظارت بر حیات وحش محیط زیست مازندران نیز گفت: پرندگان مهاجر زمستان گذران چه بخواهیم و چه نخواهیم به میانکاله میآیند، اما این سالها با آمدنشان نگران میشویم.
او افزود: پهنه زیستگاهی پرندگان با ادامه روند خشکسالیها هر سال دارد محدودتر میشود و این یعنی تراکم پرندگان دریک نقطه بیشتر خواهد شد و همین موضوع میتواند تلفات پرندگان را بالا ببرد.
مدیر امور نظارت بر حیات وحش محیط زیست مازندران گفت: ۱۵ هزار هکتار از سطح تالاب در کمتر از یه دوره ده ساله خشک و محیط مستعد برای مرگ پرندگان بر اثر بوتولیسم شده، مرگی که احتمالا اوایل بهمن ماه امسال دوباره گریبان پرندگان بی خبر از همه جا را خواهد گرفت و باز فاجعه اتفاق خواهد افتاد.
انتهای پیام/س