به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه، علی صابر معاون گردشگری استان کرمانشاه گفت: بدنبال همه گیری این بیماری همه حوزههای مختلف از جمله حوزه گردشگری دچار خسارات زیادی شدند.
او افزود: طی این مدت حوزه گردشگری دچار رکود شد و درست زمانی که میرفت این صنعت در کرمانشاه رشد کند، کرونا همه برنامهریزیهای ما را به هم ریخت.
معاون گردشگری استان با بیان اینکه با ورود به هر پیک از شیوع کرونا فعالیتهای حوزه گردشگری هم بسیار متاثر میشود، گفت: هرچند این روزها با افزایش درصد واکسیناسیون بین مردم دیگر محدویتهای سفت و سخت ابتدایی را برای مسافرتها نداریم، اما کماکان میزان میل و رغبت مردم برای سفر بسیار کم است و همین مسئله باعث شده تا همچنان صنعت گردشگری استان نتواند دوباره روی پای خود بایستد و فعالیتهایش را از سر بگیرد.
صابر میزان خسارات وارده به صنعت گردشگری استان را طی این مدت حدود ۶۷ میلیارد تومان اعلام کرد و گفت: باتوجه به خسارات زیادی که فعالین گردشگری استان از شیوع کرونا دیده بودند، دولت برای حمایت از آنها تسهیلاتی را طی دو مرحله در نظر گرفت.
اوافزود: مجموعا از سوی فعالین گردشگری استان که متاثر از شیوع بیماری کرونا شده بودند، ۱۹ میلیارد تومان درخواست تسهیلات داشتیم که تاکنون حدود ۹ میلیارد تومان آن پرداخت شده است.
معاون گردشگری استان گفت: حدود ۱۱۳۷ نفر از فعالین گردشگری استان به واسطه رکود حاکم بر این صنعت در استان پس از شیوع بیماری کرونا شغل خود را از دست دادند که البته این روزها با ایجاد یک تحرک دوباره در این حوزه حدود ۳۲۵ نفر از آنها دوباره به شغل خود بازگشته اند.
اوراهنمایان گردشگری و دفاتر خدمات مسافرتی را بیشترین آسیب دیدگان از شیوع کرونا در صنعت گردشگری استان دانست و افزود: طی ماههای ابتدایی شیوع این بیماری اماکن اقامتی استان همچون هتل ها، خانه مسافرها، اقامتگاههای بوم گردی و میهمانپذیرها نیز آسیبهای زیادی دیدند، اما پس از آنکه در ردیف مشاغل گروه یک قرار گرفتند شرایط بهتری پیدا کردند.
صابری افزود: تمام مراکز اقامتی استان در وضعیت قرمز کرونایی هم میتوانند کماکان به فعالیتهای خود ادامه دهند که این موضوع حجم خسارت به آنها را کمتر کرده است.
انتهای پیام/آ