سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

معاون بهبود تولیدات گیاهی جهادکشاورزی چهارمحال و بختیاری:

کشاورزان برای انجام کشت‌های آبی باید در تاریخ کشت دقت داشته باشند

معاون بهبود تولیدات گیاهی جهادکشاورزی چهارمحال و بختیاری گفت :کشاورزان برای انجام کشت‌های آبی باید در تاریخ کشت دقت داشته باشند

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شهرکرد،  حسین بزرگر معاون بهبود تولیدات گیاهی جهادکشاورزی چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه بارش‌های پاییزه در سال زراعی جدید در استان دیرتر از سال‌های زراعی گذشته آغاز می‌شود افزود: براساس پیش‌بینی هواشناسی بارندگی در مهر و آبان وجود ندارد و در آذرماه نیز میزان بارش‌های پیش‌بینی شده، کمتر از حد نرمال است و کشاورزان برای انجام کشت‌های آبی باید در تاریخ کشت دقت داشته باشند.

او با بیان اینکه کشت پاییزه غلات در ۸۶ هزار هکتار از اراضی کشاورزی استان به صورت دیم و آبی آغاز شده است افزود: براساس برنامه‌هایی که وجود دارد، امسال در ۵۹ هزار از سطح اراضی کشاورزی استان کشت گندم به صورت آبی و دیم و ۲۷ هزار هکتار جو کشت می‌شود.

برزگر گفت:نزدیک به سه هزار تن انواع بذر گواهی شده گندم و جو و ۲ هزار تن بذر مرغوب گندم و جو تهیه شده است.

معاون بهبود تولیدات گیاهی جهادکشاورزی چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه ۳۰ درصد بذر مصرفی گندم و جو استان با کمک چهار شرکت تولیدکننده بذر تامین شده است، گفت: ۳۰ درصد هسته بذری غلات از ارقام اصلاح شده تامین می‌شود که این ارقام توسط ۵۰ کارگزار توزیع نهاده کشاورزی توزیع می‌شود.

برزگر اظهار داشت: کود مورد نیاز کشاورزان به میزان لازم و مورد نیاز از انواع کود ازته، فسفاته، پتاسه تامین و برای ۶ ماهه دوم سالجاری ۱۴ هزار و ۵۰۰ تن کودشیمیایی پیش‌بینی شده است.

وی با اشاره به اینکه توزیع سم و آفت‌کش در ۱۰۵ کارگزاری استان در حال انجام است، گفت: مشکل خاصی در خصوص توزیع سم مورد نیاز اراضی کشاورزی در استان وجود ندارد.


بیشتر بخوانید



معاون بهبود تولیدات گیاهی جهادکشاورزی چهارمحال و بختیاری گفت:با توجه به اینکه سطح زیر کشت زراعی استان محدود است و برنامه توسعه کمی و افزایش سطح زیرکشت در استان وجود ندارد، توسعه عملکرد نسبت به سطح در دستور کار قرار گرفته است.

هم‌اکنون ۶۷ هزار بهره‌بردار با تولید سالانه ۱.۵ میلیون تن انواع محصولات در استان در حوزه کشاوری فعالیت دارند.

انتهای پیام/ش

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.