سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

تاکید رئیس قوه قضاییه بر کم کردن پیچ و خم اداری برای رونق اقتصادی

رئیس قوه قضاییه گفت: برای رونق اقتصادی باید پیچ و خم اداری را کم کرد و لازم است تا مجلس هم ازجنبه نظارتی در این زمینه کمک کند.

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قزوین ، حجت الاسلام و المسلمین اژه‌ای دردیدار با تولیدکنندگان گفت: کسانی که در جنگ اقتصادی هستند، از هر جهت باید پشتیبانی شوند و برای حمایت از آن‌ها باید با قانون و پشتیبانی متعارف عمل کنیم.

وی اضافه کرد: در این زمینه باید پیچ و خم اداری را کم کرد و لازم است مجلس هم از جنبه نظارتی در این زمینه کمک کند.

رئیس قوه قضاییه با اشاره به صدور مجوز‌ها و کسانی که در این زمینه چوب لای چرخ می‌گذارند، گفت: بازرسی کل کشور و دستگاه‌های نظارتی سه قوه، باید این موضوعات را در جنگ اقتصادی در اولویت رسیدگی قرار دهند.

حجت الاسلام و المسلمین اژه‌ای افزود: دادستان‌ها هم باید در این زمینه سریع‌تر به موضوعات رسیدگی کنند.

وی اضافه کرد: در زمینه صادرات و واردات هم اگر مشکلاتی وجود دارد به ویژه در گمرکات، وزارت صمت و اقتصاد و جهاد کشاورزی باید کمک کنند تا موانع از سر راه تولیدکنندگان برداشته و امور تسهیل شود.

رئیس قوه قضاییه گفت: در موارد اختلافی مثل مالیات و بانک، یا واگذاری‌ها به بخش خصوصی، قوه قضائیه آماده است با گروه‌های مختلف، کارگروه‌های مشترک در موضوعات مختلف تشکیل دهد.

وی افزود: کارگروهی باید تشکیل شود تا بلافاصله پرونده قضایی، تشکیل نشود چرا که تشکیل پرونده قضایی، محدودیت‌های زیادی را برای تولیدکنندگان ایجاد می‌کند.

حجت الاسلام و المسلمین اژه‌ای در ادامه بر بهره مندی از ظرفیت بخش خصوصی و صنوف برای رفع مسائل اقتصادی تاکید کرد.

رئیس قوه قضاییه گفت: در زمینه صادرات و واردات هم اگر مشکلاتی وجود دارد به ویژه در گمرکات، باید وزارت صمت، اقتصاد و جهاد کشاورزی کمک کنند تا موانع از سر راه تولیدکنندگان برداشته و امور تسهیل شود.

حجت الاسلام و المسلمین اژه‌ای افزود: در موارد اختلافی مثل مالیات و بانک، یا واگذاری‌ها به بخش خصوصی، قوه قضائیه آماده است با گروه‌های مختلف، کارگروه‌های مشترک در موضوعات مختلف تشکیل دهد.

وی اضافه کرد: اگر پرونده قضایی تشکیل شد، باید سازوکاری تعبیه شود که ابتدا احکام از طریق صلح و سازش حل شود سپس اگر نشد، با کمک صنوف و بخش خصوصی، و اگر باز هم نشد، در جهت تخصصی کردن، از نظر خبرگان استفاده شود.

رئیس دستگاه قضا گفت: راه اندازی شعب تخصصی در برخی شهرستان ها، امکانپذیر نیست، اما این آمادگی را داریم تا با کمک مجلس، در مرکز استان‌ها این شعب راه اندازی شود.

حجت الاسلام و المسلمین اژه‌ای افزود: در برخی از موضوعات هم باید از مشاوره‌های تخصصی استفاده کرد.

وی در ادامه بر برگزاری کلاس‌های آموزشی مشترک تاکید کرد و گفت: باید از متخصصان منطقه‌ای برای رسیدگی به پرونده‌ها و صدور رأی استفاده کرد.

رئیس دستگاه قضا گفت: باید به همدیگر کمک کنیم و همه مشکلات را به دیگران نسبت ندهیم و در همه مشکلات سهم خودمان را هم ببینیم.

حجت الاسلام و المسلمین اژه‌ای افزود: در بسیاری از موارد نیاز به قانون جدید داریم و یا برخی از قوانین باید اصلاح شود و مجلس در این زمینه باید به ما کمک کند.

وی افزود: در بسیاری از موارد با همین قوانین و با همکاری، می‌توان خیلی از مشکلات را حل کرد.

رئیس دستگاه قضا گفت: درباره سند خودرو، بین پلیس و دفاتر اسناد رسمی اختلاف وجود دارد و هر دو در این زمینه استدلال دارند و ما از مجلس تفسیر قانونی را خواستیم اگر مجلس در این زمینه زودتر تفسیرش را اعلام کند، مشکل حل و راه اختلاف بسته می‌شود.

حجت الاسلام و المسلمین اژه‌ای افزود:دستگاه قضایی در الکترونیک کردن و هوشمندسازی از بسیاری از دستگاه‌ها جلوتر است و این کار به بودجه کلان نیاز دارد و با بودجه کنونی نمی‌توان همه چیز را در زمان کوتاه، الکترونیکی کرد.

وی اضافه کرد: ۹۰ درصد ابلاغ‌ها الکترونیک شده است و برخی از دادرسی‌ها از طریق فضای مجازی انجام می‌شود و بسیاری از استعلام‌ها هم الکترونیکی شده است.

رئیس دستگاه قضا گفت: برای الکترونیکی کردن و هوشمندسازی همه امور قوه قضائیه، دستگاه‌های دیگر هم باید کمک کنند.

وی اضافه کرد: مجلس هزار میلیارد تومان، برای هوشمندسازی و فناوری دستگاه قضایی اختصاص داده، ولی تا الان یک ریال هم اختصاص پیدا نکرده است و برنامه‌های ما در این زمینه اجرا نشده و از مجلس می‌خواهیم که در این زمینه به ما کمک کند.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.