سایر زبان ها

صفحه نخست

انتخابات

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای کشور خبر داد؛

فرصت جذب ۲۰۰۰ فارغ التحصیل دانشگاه فنی و حرفه‌ای در گروه صنعتی انتخاب

صالحی عمران از فرصت جذب ۲۰۰۰ فارغ التحصیل دانشگاه فنی و حرفه‌ای در گروه صنعتی انتخاب خبر داد.

به گزارش خبرنگار حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان،  ابراهیم صالحی عمران رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای کشور در حاشیه جلسه هم اندیشی دانشگاه فنی و حرفه‌ای در برنامه هفتم توسعه، از اعلام آمادگی گروه صنعتی انتخاب برای جذب بیش از ۲۰۰۰ نفر فارغ التحصیلان مهارتی دانشگاه در مقطع کاردانی و مهندسی حرفه‌ای خبر داد.

رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای با بیان اینکه یکی از اهداف طرح تجهیز کارگاه‌ها و آزمایشگاه‌های دانشگاه در ۳۱ استان کشور، ارتباط موثر با بنگاه‌های اقتصادی به عنوان شرکای آموزش عالی مهارتی است عنوان کرد: در این راستا و پس از عقد تفاهم نامه همکاری با گروه صنعتی انتخاب، صنایع جی پلاس، گلدیران و اتحادیه آسانسور، پله برقی و صنایع وابسته در تجهیز کارگاه‌ها و آزمایشگاه‌های مرتبط، فرصت اشتغال دانش آموختگان دانشگاه در این صنایع ایجاد گردیده است.

وی با بیان اینکه ایجاد حلقه اشتغال بین صنعت و دانشگاه‌های ماموریت گرا از اهداف عالی این طرح است، افزود: منابع دولتی پاسخگوی نیاز تجهیز بیش از ۳۴۰۰ کارگاه و آزمایشگاه دانشگاه فنی و حرفه‌ای در کشور نیست. از سوی دیگر در دوران پسا صنعتی، نیاز بنگاه‌های اقتصادی بزرگ و متوسط به نیروی انسانی ماهر و آشنا به فناوری نوین به شدت افزایش یافته است، لذا پس از حضور موثر بخش خصوصی در تدوین و بازنگری سرفصل‌های درسی و ایجاد حس اعتماد در گام اول، تجهیز کارگاه‌ها و آزمایشگاه‌های در سراسر واحد‌های تابعه و در مرحله دوم جذب فارغ التحصیلان از برنامه‌های موفق این دانشگاه بوده که در آغاز مسیر آن قرار داریم.

 صالحی عمران با اشاره بر نامگذاری بخش خصوصی به عنوان شرکای آموزش عالی مهارتی در دانشگاه فنی و حرفه‌ای تصریح کرد: این موضوع به تمامی حوزه‌ها اعم از آموزشی، پژوهشی و دانشجویی جهت رصد نیاز نیروی انسانی صاحبان صنایع کوچک و بزرگ و خدماتی در کشور ابلاغ گردیده است.

گفتنی است؛ ۵۷۰ میلیارد ریال از سوی بخش خصوصی برای تجهیز کارگاه‌ها و آزمایشگاه‌های دانشگاه هزینه گردیده است و لزوم حضور اعضای هیئت علمی دانشگاه در صنعت، برگزاری آزمون صلاحیت عملی «فنوحر» برای متقاضیان جذب، بازنگری مداوم سرفصل‌های درسی، توسعه مراکز رشد مهارتی از مهم‌ترین اهداف دانشگاه در تحقق شعار اقتصاد مقاومتی و اشتغال زایی تلقی می‌شود.

انتهای پیام/ 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.