سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

نکات ایمنی سیلندر‌های اکسیژن در مراکز درمانی

با توجه به استفاده گسترده سیلندر‌های اکسیژن در مراکز درمانی، رعایت اصول ایمنی مربوط به سیلندر‌های اکسیژن امری ضروری است.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، مریم امیری خراسانی مسئول بهداشت حرفه‌ای مرکز آموزشی درمانی شهید آیت الله دستغیب شیراز اظهار کرد: با توجه به استفاده گسترده سیلندر‌های اکسیژن در مراکز درمانی و بیمارستان‌ها و به علت امکان بروز خطر در این زمینه، رعایت اصول ایمنی مطابق با مقررات و آیین نامه‌های داخلی و خارجی مربوط به این سیلندر‌ها امری ضروری است.

نکات ایمنی در زمان استفاده از سیلندر‌های اکسیژن

او با بیان اینکه شیر سیلندر باید به آرامی باز شود و برای باز و بسته کردن شیر سیلندر نباید نیروی اضافی به آن اعمال شود، افزود: پیش از جدا کردن اتصالات سیلندر، شیر آن بسته باشد.

مسئول بهداشت حرفه‌ای مرکز آموزشی درمانی شهید آیت الله دستغیب شیراز ادامه داد: وقتی سیلندر‌ها از تجهیزات توزیع گاز جدا می‌شوند، کلاهک باید به طور مجدد به سیلندر متصل شود.

او گفت: از محکم کردن اتصالات در هنگام تحت فشار بودن سیستم بپرهیزید و از انجام هرگونه فعالیت برای نشت گیری، تعمیر یا سرویس سیستم خودداری کنید.

امیری اضافه کرد: هرگز شیر سیلندر را روغنکاری نکنید و از تماس دست، پارچه یا ابزار چرب به سیلندر خودداری کنید.

نکات ایمنی در زمان نگهداری و انبار کردن سیلندر‌های اکسیژن

او تصریح کرد: سیلندر‌های پُر یا خالی، در محل استفاده یا انبار، باید برای جلوگیری از افتادن، به نحو مناسبی به صورت عمود مهار شود.

مسئول بهداشت حرفه‌ای مرکز آموزشی درمانی شهید آیت الله دستغیب شیراز ادامه داد: سیلندر‌های پُر یا خالی گاز اکسیژن باید در مکان‌های مجزا از هم و دارای تابلو‌های راهنمای قابل مشاهده نگهداری و انبار شود.

او با بیان اینکه سیلندر‌ها پُر یا خالی باید به صورت ایستاده، مهار شده و همراه با نصب کلاهک در انبار قرار گیرد، گفت: در انبار سیلندرها، مصرف دخانیات و افروختن شعله و جرقه ممنوع است.

امیری افزود: سیلندر گاز اکسیژن و نیز دیگر گاز‌های به شدت اکسیدکننده مانند «نیتروس اکسید» باید به صورت جداگانه و به دور از سیلندر گاز‌های قابل اشتعال یا مواد قابل احتراق به ویژه روغن و گریس، انبار شود.

مسئول بهداشت حرفه‌ای مرکز آموزشی درمانی شهید آیت الله دستغیب شیراز اضافه کرد: محیط انبار باید خشک، دارای تهویه مناسب و تا آنجا که امکان دارد، ساختار مقاوم به حریق داشته باشد.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.