سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

رئیس اتحادیه صنف نانوایان ایلام:

مردم و نانوایی‌ها، هر دو ناراضی/ دخل و خرج نانوایی‌ها با هم نمی‌خواند

پژوهان گفت: نان در ایلام بر اساس قیمت تمام شده و آنالیز‌های انجام شده ارزان است و نانوایی‌ها مشکل سهمیه آرد دارند و این برای صاحبان نانوایی‌ها ضرر دو طرفه محسوب می‌شود.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ایلام ، صادق پژوهان رئیس اتحادیه صنف نانوایان ایلام گفت: در حال حاضر ما در شهرستان ایلام ۱۷۰ باب نانوایی داریم که از این تعداد ، ۴۰ نانوایی اضافه بر ظرفیت محسوب می‌شوند و چون دخل و خرج آن‌ها با هم نمی‌خواند و سهمیه آرد آن‌ها هم کم است، قانون ساعات کاری را رعایت نمی‌کنند و این مساله باعث نارضایتی مردم، مسولان و خود نانوایی شده است.

 پژوهان اظهار کرد: به عنوان مثال نرخ یک عدد نان لواش در ایلام ۲۵۰ تومان است و همین نان در اکثر استان‌های کشور بین ۴۰۰ تا ۴۵۰ تومان نرخ‌گذاری شده است اگر این نانوایی لواش روزانه در تیراژ ۶ هزار نان کار کند نسبت به نانوایی‌های استان‌های دیگر چقدر ضرر می‌کند؟

او مشکل دیگر نانوایی‌ها در شهرستان را آزاد شدن نانوایی‌ها از دهه گذشته تا کنون دانست و ادامه داد: در سال ۱۳۹۱ به منظور افزایش اشتغال به دستور دولت وقت، هر فردی مجوز راه اندازی نانوایی داشت و توانست دریافت کند و این کار بدون بدون در نظر گرفتن ظرفیت شهر انجام شد، و به یکباره تعداد نانوایی‌های شهرستان از ۱۴۰ باب نانوایی به ۳۳۰ باب افزایش پیدا کرد، اما در یک بازه زمانی کوتاه تعدادی از این نانوایی‌ها ورشکست شدند.

رئیس اتحادیه صنف نانوایان ایلام با بیان اینکه مدت دو سال است هیچ مجوز جدیدی برای راه اندازی نانوایی صادر نشده است گفت: تعداد نانوایی‌ها در کشور اشباع و در ایلام فوق اشباع است.

او افزود: نان در ایلام بر اساس قیمت تمام شده و آنالیز‌های انجام شده ارزان است و نانوایی‌ها مشکل سهمیه آرد دارند و این برای صاحبان نانوایی‌ها ضرر دو طرفه محسوب می‌شود و کمرشکن است.

پژوهان مطرح کرد: در حال حاضر به دلیل مشکلات فوق، نانوایی‌ها در ایلام برای تأمین معاش خود دست به خام‌فروشی و کم‌فروشی می‌زنند و متأسفانه خسارت جریمه‌های سنگین را هم به جان می‌خرند، اما واقعاً چاره‌ای ندارند.

او ادامه داد: میزان تورم هر چه که باشد برای نانوایی باید دو برابر محاسبه شود چرا که هزینه‌های جانبی همچون حقوق کارگر، بیمه کارگر، آب و برق و کرایه مغازه و خمیر مایه براساس تورم افزایش می‌یابد در حالی که اجازه افزایش قیمت نان داده نمی‌شود، مسئولان هیچگاه به این مسئله واضح و روشن توجه نکرده‌اند.

منبع: ایسنا

انتهای پیام/ ن

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.