سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

گروه‌بندی مدارس برای آموزش ترکیبی، حضوری و مجازی دانش‌آموزان در اصفهان

معاون آموزش متوسطه اداره کل آموزش ‌و پرورش استان اصفهان در خصوص گروه‌بندی مدارس برای آموزش ترکیبی، حضوری و مجازی دانش‌آموزان توضیحاتی را ارائه کرد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان، محمدرضا ناظم‌زاده معاون آموزش متوسطه اداره کل آموزش و پرورش استان اصفهان گفت: همه ما در این مدت به این نتیجه رسیدیم که هیچ آموزشی جایگزین آموزش حضوری نخواهد بود، اما تحقق سلامت دانش‌آموزان نیز حق دانش‌آموزان است و این مسأله در کنار آموزش، باید در نظر گرفته شود.

وی ادامه داد: باتوجه به واکسیناسیون گسترده در کشور و کاهش آمار مبتلایان و فوتی‌های ناشی از شیوع کرونا، باید تبلیغات را برای ادامه این روند انجام دهیم تا بتوانیم زمینه‌های آموزش حضوری را مهیا کنیم.

معاون آموزش متوسطه اداره کل آموزش و پرورش استان اصفهان بیان کرد:  قرار نیست که خانواده‌ها را یک‌مرتبه دچار نگرانی کنیم که خود یک التهاب به جامعه منتقل کند؛ قسمت‌هایی در مهرماه، قسمت‌هایی در نیمه اول آبان و به‌مرور تا شروع آذر، همه دانش‌آموزان را به‌صورت ترکیبی در مدارس خواهیم داشت که این مسأله باید در کنار اقناع‌سازی خانواده‌ها انجام شود.

ناظم‌زاده خاطرنشان کرد: مهم‌ترین اهدافی که در دستورالعمل های ما تعریف شده، رعایت سلامت دانش‌آموزان، عدالت آموزشی و لزوم اعتمادسازی خانواده‌ها بوده و تصمیمات بر اقتضای هر مدرسه و باتوجه‌به شرایط موجود گرفته می‌شود.

معاون متوسطه اداره کل آموزش‌وپرورش استان اصفهان ادامه داد: راهبرد‌های سه‌گانه‌ای برای فعالیت حضوری، غیرحضوری و ترکیبی معرفی شده است که در مدارس روستایی و عشایری، شروع بازگشایی مدارس به‌صورت حضوری از ابتدای مهر است و به‌صورت رسمی و قانونی این اختیار داده شده که در مناطق کم‌جمعیت و کم امکانات، برنامه‌ها به‌صورت حضوری آغاز شوند.

وی تصریح کرد: یکی دیگر از سیاست‌های پیش‌بینی‌شده، استمرار آموزش‌های تلویزیونی و شبکه مجازی شاد است تا در طول آموزش‌های مجازی و ترکیبی، به دانش‌آموزان کمک بیشتری کند. ضمن اینکه همه دانش‌آموزان باید در شبکه شاد احراز هویت شوند.

ناظم‌زاده افزود: سیاست بعدی گروه‌بندی دانش‌آموزان است که باعث حضور کمتر دانش‌آموزان در مدرسه می‌شود و معلمان نیز به تعداد ساعات موظف خود فقط باید آموزش دهند.

معاون آموزش متوسطه اداره کل آموزش و پرورش استان اصفهان گفت: مابقی این آموزش‌ها در پی گروه‌بندی‌ها، باید از طریق تلویزیون، درس‌نامه‌ها و ... به دانش‌آموز رسانده شود.

وی اضافه کرد: مدارس باید بر اساس دستورالعمل‌های بهداشتی آمادگی ارائه آموزش حضوری را اعلام کنند که این اعلام باید به تأیید ادارات مربوطه نیز برسد؛ همین‌طور کادر اجرایی مدرسه باید از روز سوم مهرماه همیشه در مدرسه حضور داشته باشند؛ تعداد دانش‌آموزان در هر کلاس، نباید بیش از ۱۸ نفر باشند و کلاس‌های بالای ۳۰ متر با کمتر از ۱۵ دانش‌آموز، می‌توانند به‌صورت حضوری برگزار شوند.

ناظم‌زاده تاکید کرد: باتوجه‌به کارگاه‌های بزرگ هنرستانی و آمار کم دانش‌آموزان تا سقف ۱۷ نفر، در این محیط‌ها رعایت شیوه نامه ‌ها مشکل خاصی نخواهند داشت و دومین گروهی که از سوم مهرماه به‌صورت حضوری کار می‌کنند، کارگاه‌های هنرستان‌ها هستند.

معاون آموزش متوسطه اداره کل آموزش و پرورش استان اصفهان گفت: در طول مهرماه مدارس باید رصد شده و شرایط آن‌ها اعلام شوند تا در آبان‌ماه، مدارس به‌صورت حضوری بازگشایی شوند؛ به‌غیر از مدارس عشایری و کارگاه‌های، گروه دوم مدارس با جمعیت کمتر از ۳۰۰ نفر هستند که باید پس از خودارزیابی، آمادگی خود را برای اجرای آموزش‌های حضوری از اول آبان‌ماه باتوجه‌به شیوه نامه ‌ها اعلام کنند و این مدارس برای کلاس‌های بالای ۱۵ نفر، باید گروه‌بندی دانش‌آموزان را انجام دهند.

ناظم زاده اظهار داشت: گروه سوم مدارس بالای ۳۰۰ نفر هستند که حتماً باید کلاس‌های خود را گروه‌بندی کرده و این‌گونه مدارس ممکن است که با تأخیر ۱۵ روزه کار خود را آغاز کنند، اما باید در نیمه دوم آبان‌ماه، کار آموزش حضوری خود را شروع کنند.

 

انتهای پیام/ص

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.