سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

مدیر جهاد کشاورزی اسدآباد:

ملحمدره ماسوله غرب کشور جشنواره آلو را برگزار نمی کند

مدیر جهاد کشاورزی اسدآباد گفت: به دلیل شرایط کرونا امسال هم، جشنواره آلو روستای ملحمدره معروف به ماسوله غرب کشور برگزار نخواهد شد.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان، محمد کرم مرادی, مدیر جهاد کشاورزی اسدآبادمدیر جهاد کشاورزی اسدآباد گفت: به دلیل شرایط کرونا امسال هم برای دومین سال متوالی، جشنواره آلو روستای ملحمدره معروف به ماسوله غرب کشور برگزار نخواهد شد.

او  از پیش‌بینی برداشت ۴ هزار تُن آلو از باغات این شهرستان خبر داد و اظهار کرد: مساحت کل باغ‌های شهرستان اسدآباد بیش از ۵۲۰۰ هکتار است و سالانه ۶۶ هزار تُن محصولات باغی در اسدآباد تولید می‌شود که شامل ۷.۵ درصد تولیدات باغی استان است.

مدیر جهاد کشاورزی اسدآباد افزود: از ۵۲۰۰ هکتار باغات سطح شهرستان۳۰۰ هکتار به باغات آلو اختصاص داشته که اکثریت پراکنش باغات آلو شهرستان در روستای گردشگری ملحمدره و روستا‌های ویرایی، هلور علیا و سفلی و ترخین آباد قرار دارد.

مدیر جهاد کشاورزی اسدآباد با اشاره به اینکه برداشت آلو در سطح باغات این شهرستان آغاز شده و معمولاً تا ۱۵ مهر ادامه دارد، افزود: به دلیل شرایط خشکسالی میزان عملکرد باغات آلو شهرستان به نسبت سال گذشته تا حدودی کاهش دارد.

 مرادی تعداد بهره‌برداران آلو شهرستان را ۲۰۰ نفر برشمرد و ادامه داد: امسال برای توسعه باغات آلو شهرستان ۱۰ هکتار نهال آلو در باغات منطقه کاشته شد.

او بیان کرد: بخشی از آلو برداشت شده شهرستان به صورت تازه‌خوری و بخشی دیگر به صورت سنتی توسط بهره‌برداران این بخش به روش‌های سنتی به صورت آلوی تیزابی، آلو خشک، لواشک، مربا و ترشی به بازار از جمله بازار سایر استان‌ها عرضه می‌شود.

مدیر جهاد کشاورزی اسدآباد بیان کرد: این فرآوری به دلیل سنتی و دستی بودن بسیار زمان بر و دشوار است که ایجاد صنایع فرآوری و بسته بندی آلو به صورت مکانیزه موجب افزایش درآمد روستاییان خواهد شد.

 مرادی با اشاره به جای خالی صنایع تبدیلی فرآوری میوه در شهرستان خاطر نشان کرد:با توجه به تولید سالیانه ۶۶ هزار تن انواع میوه در اسدآباد ایجاد صنایع تبدیلی فرآوری میوه در منطقه با جذب سرمایه گذار در این زمینه قطعا ضرورت دارد.

او همچنین با اشاره به نقش مؤثر صنایع تبدیلی فرآوری میوه و کارگاه‌های بهداشتی فرآوری در افزایش ارزش افزوده محصولات تولیدی، یادآور شد: با توجه به ماندگاری پایین آلو و نبود کارگاه‌های بهداشتی فرآوری در سطح شهرستان می‌طلبد برای سودآوری و ماندگاری بهتر محصول کارگاه‌های فرآوری متعدد در شهرستان ایجاد شود چراکه این امر از نقش مؤثری در اشتغال روستا‌های شهرستان برخوردار خواهد بود.

منبع ایسنا

انتهای پیام/غ

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.