سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

مدیرکل راهداری کرمان:

عمده حمل و نقل جاده‌ای کرمان، مواد معدنی و کشاورزی است

حاج سید علی خانی گفت: سهم عمده حمل و نقل جاده‌ای استان کرمان در بخش مواد معدنی و کشاورزی است.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان، سید علی حاج سید علی خانی، مدیر کل اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان کرمان با اشاره به اینکه کرمان به عنوان بزرگترین استان کشور به دلیل موقعیت خاص جغرافیایی و ظرفیت‌های زیاد اقتصادی، معدنی و گردشگری نقش مهمی در حمل و نقل بار و مسافر کشور ایفا می‌کند، گفت: وجود بیش از ۷۰ نوع محصول باغی، ۵۴ نوع محصول زراعی (در ایران رتبه اول باغ‌های کشور با سهم ۱۷ درصد ی) همچنین ثبت ۴۱۷ جاذبه گردشگری به انضمام حجم بالای معادن استان، لقب بهشت معدن کاران را به خود اختصاص داده است.

او افزود: سهم اصلی بار‌های استان به مواد معدنی، سیمان (با توجه به وجود سه کارخانه سیمان بزرگ در استان) ومواد نفتی (با توجه به توزیع مواد نفتی از مبدا استان کرمان به استان‌های همجوار) ومحصولات کشاورزی اختصاص دارد.

حاج سید علی خانی تصریح کرد: در سال ۹۸ متوسط بار حمل شده در کشور ۱۵ میلیون تن بوده که استان کرمان با حمل ۳۲ میلیون ۶۰۰ هزارتن کالا در جایگاه سوم حمل بار کشور قرار گرفته است.

او بیان کرد: طی پارسال در استان کرمان، ۳۴ میلیون و ۶۰۰ هزار تن بار حمل شده که به نظر می‌رسد، پس از انتشار آمار نامه رسمی سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای، در جایگاه دوم کشور قرار گیریم.

مدیرکل اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان کرمان اظهار داشت: در حال حاضر حدود ۱۲ هزارو ۷۰۰ دستگاه کامیون و بیش از ۱۸ هزار راننده در بخش حمل ونقل استان فعالیت دارند که جوابگوی نیاز‌های استان هستند.

حاج سید علی خانی با اشاره به اینکه بخش اعظم بار استان کرمان مواد معدنی است که به طور عمده به صورت خام صادر می‌شوند، افزود: با توجه به ارزش کم محموله‌های معدنی، هزینه حمل ونقل آن‌ها نقش مهمی در اقتصاد آن‌ها دارد و اگر کرایه حمل از حد مشخصی بیشتر شود، صادرات مواد معدنی غیر اقتصادی خواهد شد؛ لذا بسیار مهم است که به بخش اقتصادی حمل و نقل توجه ویژه‌ای شود.

او بیان کرد: هزینه‌های حمل به صورت مستقیم به هزینه‌های ناوگان وابسته هستند، لذا توجه به افزایش قیمت لاستیک، هزینه قطعات، تعمیرات و. لازم است تعادل بین کرایه حمل و هزینه ناوگان برقرار شود.

حاج سید علی خانی گفت: این تعادل بخشی از طریق حمایت‌های دولتی در حوزه حمل ونقل که به صورت سراسری انجام می‌شود، امکان پذیر خواهد بود. از این رو حمایت‌های موصوف شامل تسهیلات کم بهره برای نوسازی ناوگان، تخصیص ارز حمایتی برای تامین لاستیک، قطعات و مواردی از این قبیل است.

سیدعلی حاج سیدعلیخانی با بیان اینکه در حوزه حمل ونقل با استفاده از سیستم‌های اعلام بار و نوبت دهی مجازی، سبب صرفه جویی زیاد در وقت و هزینه‌های رانندگان شدیم، افزود: طی پارسال نوبت دهی و توزیع بار با استفاده از نرم افزار‌های مرتبط و از طریق تلفن همراه رانندگان شروع و در حال حاضر به صورت آزمایشی کلیه کارخانجات سیمان با استفاده از این سیستم، بار خود را حمل می‌کنند که امیدواریم در آینده نزدیک با هماهنگی صاحبان کالا بتوانیم سیستم اعلام بار مجازی را به سایر شرکت‌های حمل و نقلی سوق دهیم.

انتهای پیام/ب

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.