به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ایلام ،رامین پورنجف مدیرکل دامپزشکی استان ایلام با توجه به ضرورت جلوگیری از کشتار غیر مجاز دام گفت:گوشت به خاطر ماهیت مرطوبی که دارد میتواند محیط مناسبی برای انتقال مکانیکی ویروسها باشد، نگهداری گوشت در فضای آزاد و حاشیه جادهها، تجمع مردم برای خرید گوشت (بخصوص در این شرایط کرونا) و کشتار غیر مجاز از جمله عواملی است که میتواند موجب آلودگی وتهدید سلامت خریداران و شیوع سریع بیماریها گردد.
پورنجف با اشاره به مخاطرات کلی کشتار غیر مجاز افزود: دراین مراکزِ باریختن خونابه و فضولات در محیط، موجبات آلودگی محیط زیست و محیط زندگی مردم و همچنین آبهای سطحی و رودخانهها فراهم شده و علاوه برآن کشتار و ذبح دام در شرایط غیر بهداشتی و در انظار عمومی چهره زشتی هم به ورودی شهرهای ما داده و با افزایش حیوانات موذی و جوندگان و حیوانات گوشتخوار، زمینه اشاعه بیماریهای مشترک بین انسان و دام را نیزفراهم ساخته است.
او اظهار داشت: طی ۵ ماهه اول سالجاری ۴٠ هزار و ۱۲۹ بازدید از مکان های عرضه فرآوردههای خام دامی استان انجام و در این راستا ۱٠۵۸ موارد غیر بهداشتی مشاهده و بررسی شده است.
پورنجف افزود: همچنین در این بازدید ها به ۱۸٠ مکان غیر بهداشتی عرضه گوشت قرمز و سفید اخطار و پس از تشکیل پرونده به مراجع قضایی ارجاع داده شده است و در این راستا ۶۷ قصابی و مکان های عرضه مرغ زنده در شهرستان های ایلام، آبدانان، ملکشاهی و مهران پلمب شده است.
انتهای پیام/ د