سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

ثبت جهانی اورامانات به سود معادن است یا به ضرر آن ها؟

عضو هیات مدیره نظام مهندسی معادن استان کرمانشاه گفت : ثبت جهانی منطقه اورامانات باعث محدودیت برای معادن سیلیس و منگنز این منطقه خواهد شد.

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه، مرتضی عزیزی عضو هیات مدیره نظام مهندسی معادن استان کرمانشاه با بیان اینکه بر اساس ماده ۲۴ قانون معادن یکی از دستگاه‌های اصلی که برای فعالیت‌های معدنی و صدور مجوز اکتشاف از آن استعلام به عمل می‌آید اداره کل میراث فرهنگی است، گفت : در مناطقی که از نظر میراث فرهنگی ثبت جهانی شده باشند، تا شعاع تعیین شده هرگونه فعالیت صنعتی و معدنی ممنوع است و خود یونسکو نیز اجازه چنین اقداماتی را در محدوده ثبت جهانی نمی‌دهد.

او گفت : این موضوع بر فعالیت‌های معدنی جدید در منطقه اورامانات از بعد اکتشاف، استخراج و... اثرگذار خواهد بود و مشکلاتی را برای سرمایه‌گذاران معدنی ایجاد می‌کند.

عضو هیات مدیره نظام مهندسی معدن کرمانشاه از مهمترین ظرفیت‌های معدنی منطقه اورامانات یاد کرد و افزود: در مناطقی از جوانرود ذخایر سیلیس را داریم که خلوص نسبتا بالایی هم دارد. در شمال پاوه نیز ذخایر منگنز وجود دارد.

او افزود: اندیس‌های فلزی نیز در برخی نقاط دیگر منطقه اورامانات شناسایی شده است.

عضو هیات مدیره نظام مهندسی معدن کرمانشاه ادامه داد: در اورامانات معادن متعددی نیز در زمینه مصالح ساختمانی وجود دارد که برای فعالیت‌های عمرانی به آن‌ها نیاز است.

عزیزی درباره اینکه فعالیت معادنی که از قبل کار می‌کردند با ثبت جهانی اورامانات چگونه خواهد بود گفت: معمولا تا زمانی که معدنی ذخیره دارد فقط یکبار استعلام از دستگاه‌های مربوطه را نیاز دارد و از همین رو بعید است برای معادنی که از قبل فعالیت داشته اند و استعلام‌های اولیه را گرفته اند، ممنوعیتی ایجاد شود .

منبع ایسنا

انتهای پیام/د

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.