به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از تبریز، غنیزاده مدیر عامل شرکت اتوبوسرانی تبریز و حومه در مراسم تجلیل از فعالان حوزه حمل و نقل شهری، با بیان اینکه شرکت واحد اتوبوسرانی تبریز و حومه در شرایط کرونایی با ۲۵۳ راننده فعال و با رعایت ضوابط بهداشتی فعالیت میکند، اعلام کرد: بر اساس آمارهای موجود، روزانه ۲۵۴ هزار مسافر از طریق این ناوگان در کلانشهر تبریز جابجا میشوند.
او گفت: این در حالی است که در سالهای پیش از کرونا افزون بر ۶۰۰ هزار نفر از شهروندان تبریزی توسط ناوگان اتوبوسرانی جابجا میشدند.
غنی زاده اظهار کرد: کم درآمدی شرکت واحد اتوبوسرانی تبریز و حومه و بخش خصوصی و فرسودگی اتوبوسها و نیز عدم توانایی برای خرید اتوبوسهای جدید جزو مشکلات اصلی شرکت است که بهرغم تلاش و بازدید از ۱۱ کارخانه تولید اتوبوس در سطح کشور هنوز نتوانسته ایم در بحث نوسازی موفق عمل کنیم.
او اضافه کرد: پارسال قرارداد خرید تعداد ۱۵ دستگاه اتوبوس جدید را با ایرانخودرو دیزل به امضا رساندیم که ۱۲ دستگاه آن به خطوط شهری اضافه شد و سه دستگاه دیگر نیز اضافه خواهد شد.
غنی زاده با اشاره به محدودیتهای شرکت واحد اتوبوسرانی تبریز و حومه در ایام پساکرونا، گفت: اگر ویروس کرونا مهار شود ما به شدت با کمبود اتوبوس مواجه خواهیم شد و نیازمندیم با کمک و حمایت اعضای شورای اسلامی شهر، نمایندگان مجلس شورای اسلامی و دولت انقلابی، بتوانیم در پساکرونا با در اختیار داشتن اتوبوسهای جدید به شهروندان خدمت کنیم.
او گفت: کلانشهر تبریز با یک میلیون و ۸۰۰ هزار نفر جمعیت باید حداقل ۱۸۰۰ دستگاه اتوبوس داشته باشد.
غنی زاده با اشاره به حمایتهای کرونایی از بخش خصوصی اعلام کرد: در این راستا ۷.۵ میلیارد تومان از آغاز شیوع ویروس کرونا به بخش خصوصی کمک کرده ایم تا لغو قرارداد نکنند.
مدیر عامل شرکت اتوبوسرانی تبریز و حومه از مجموعه همکاران این شرکت که با تمام مشکلات اقتصادی، تحریمها و شرایط کرونایی توانستند اتوبوسهای شهری را حفظ و به تداوم فعالیت آنها کمک کنند قدردانی کرد.
انتهای پیام/ک