سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

میوه‌ای جادویی برای خلاصی از بی خوابی و اضطراب

دانشمندان می‌گویند می‌توان بی خوابی را بدون مصرف دارو‌های خواب آور و با روش‌های طبیعی درمان کرد.

به گزارش خبرنگار  حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از اکسپرس، عناب یکی از میوه‌های گرمسیری دارای خواص بی شمار است؛ این میوه بومی کشور‌های آسیایی به ویژه چین به طور گسترده برای تهیه انواع پیش غذا‌ها و سالاد‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد. در کشور‌های آسیایی از عناب در تولید شکلات‌ها و دسر استفاده می‌شود.

فارغ از طعم دلنشین این میوه، کمتر کسی بر خواص سحرآمیز آن آشنایی دارد. تحقیقات نشان داده است عناب می‌تواند کیفیت خواب را بهبود بخشیده و باعث کاهش اضطراب و نگرانی شود. میوه خشک عناب دارای کالری کم و در عوض میزان بالایی از فیبر، ویتامین و مواد معدنی است.

میزان بالای پتاسیم موجود در عناب نقشی مهم در کنترل ماهیچه‌ها و توانایی ایجاد آرامش در زمان خواب ایفا می‌کند. مطالعات روی حیوانات در محیط آزمایشگاهی نشان می‌دهد مصرف عناب به طور چشمگیری باعث بهبود الگوی خواب و تقویت سیستم عصبی، ایمنی و گوارشی می‌شود.

دانشمندان چینی در تحقیقات خود روی موش‌ها مشاهده کردند فلاونوئید‌ها و ساپونین‌ها استخراج شده از عناب باعث کاهش بیداری و بی قراری شده و افزایش طول خواب را به همراه دارد. محققان می‌گویند مصرف عناب یک روش طبیعی برای بهبود کیفیت خواب در افرادی است که از بی خوابی رنج می‌برند.

دانشمندان تحقیقات مشابهی روی تاثیرات مصرف عناب بر روی مغز انجام دادند. نتایج این تحقیقات نشان داد این میوه باعث ایجاد آرامش در بخش هیپوکامپ می‌شود. هیپوکامپ قسمتی از دستگاه لیمبیک مغز و مرکز یادگیری است که تحریک بیش از اندازه آن می‌تواند فرآیند به خواب رفتن را به تاخیر بیاندازد.

در حقیقت فلاونوئید‌ها و ساپونین‌ها موجود در عناب باعث تاثیر آرامش بخش به بخش هیپوکامپ شده و به خوابی آرام و دلنشین در فرد کمک می‌کند؛ همچنین این دو ماده فیتوشیمیایی (ماده شیمیایی گیاهی) باعث طولانی‌تر شدن خواب و آرامش سیستم عصبی مرکزی می‌شود.

یکی از متخصصان در این باره می‌گوید: یکی از قدرتمندترین خواص عناب توانایی آن برای ایجاد آرامش در ذهن، کاهش فعالیت عصبی و کمک به القا و حفظ خواب در افراد است.

از دیگر خواص عناب می‌توان به کمک آن به هضم غذا در افرادی که از سندرم روده تحریک پذیر رنج می‌برند اشاره کرد. فیبر بالای موجود در عناب علاوه بر کمک به فرآیند گوارش، مانع از بروز یبوست می‌شود.


بیشتر بخوانید


انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۰۰:۴۷ ۲۳ شهريور ۱۴۰۰
سلام مصرف عناب برای کروناهم خوب هست ومیکویند عناب خاصیت رقیق کردنخونراهم دارد وازاول کرونا طب سنتیها به مصرف عناب تشویق میکردند منتها زمان مناسب انرا نکفتن احتمالا عصرها دمنوش اعناب برای یک خواب عمیق وکامل شبانه مناسب هست وهمین کیفیت خواب عناب دربیشترانسانها برای درمان کرونا واثارش مفید هست وهمین عامل کم شدن قذرت فعالیت ویروس کرونا خواهد شد البته نسبت به سلامت هرشخص ترکیبات مناسبهم باید اضافه شود یک عیب مصرف عناب طبق کفته اعلمای طب سنتی در تولید اسپرم هست که ممکن هست کم شود تولید اشپرم البته مصلحانهم هست کهنسبت بهاشخاص متفاوت هست اینموارد وبیشترازن در مباحث علمای طب سنتی هزاران سال بوده وکاملترهم شدهاست انروز میکروسکوپ نبود عقل بود امروز میکروسکوپهست عقل نیست چرا افراط وتفریط ببینید تضاد منافع درامر سلامتی به صورت وحشتناکی حضور دارد مخصوصادرمیان دندانپزشکان که نبدیل شدهاست به یک سنت شکنجهکری وجنایت وخیانتدرمانی روتین ورفرانس