به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان، جلسه پیگیری مسائل و مشکلات اداره برق شهرستان راور با حضور طاهری معاون مدیر کل برق شمال استان کرمان ، ابراهیمی معاون فرماندار، بخشدارن مرکزی و کوهساران و جمعی از مسئولین شهرستان در محل فرمانداری برگزار شد.
معاون مدیر کل برق شمال استان گفت: به علت گرمی هوا، خشکسالی، تحریم، گرانی و... مصرف برق ۶۷هزار مگابایت بوده و ۱۲و نیم درصد افزایش مصرف نسبت به سال گذشته داشتیم و با تولید ۵.۱ درصد؛۷ درصد رشد منفی داشتیم.
طاهری افزود: در کنار این رشد منفی مصرف فرسودگی نیروگاهها و تعمیراتی که باید صورت میگرفت باعث کمبود برق در سراسر کشور شد.
طاهری در ادامه گفت: در جلسهای که با شورای عالی امنیت برگزار شد تصمیم بر این شد که برق خانگی تحت هیچ شرایطی قطع نشود و کمبود برق را در صنایع سنگ، سیمان، کاشی و ... جبران کنیم.
او گفت: در همهی ادارهها از جمله بانکها باید اصلاح مدیریت مصرف انجام شود تا کمبودیها را به کمک هم جبران کنیم.
از جمله مصوبات این جلسه:جداسازی و مستقل کردن اعتبارات بخش کوهساران بود که با این اتفاق بسیاری از مشکلات این بخش حل خواهد شد.
طاهری در پایان از زحمات شمسی رئیس اداره برق راور تشکر کرد و گفت: شمسی از بهترین مدیران ادارات برق استان محسوب میشود.
شمسی در این جلسه گفت: انرژی خورشیدی قابل بهره برداری در راور ۱.۴ مگابایت است در حالیکه پیک بار در این شهرستان ۱۷ مگابایت است و کمتر از ۷درصد پیک بار این شهرستان توسط انرژی خورشیدی انجام میشود.
شمسی در ادامه گفت:در سالهای گذشته کارهای زیر بنایی خوبی از جمله افزایش ترانس در روستاهای ده علی، تقی آباد، ده شیب، جلال آباد، قسمتی از شهرآباد و فیض آباد داشتیم.
شمسی تصریح کرد:جابه جا کردن تیرهای فرسوده در روستاها و زیرساختهای فراوانی در روستاهایی از قبیل خورند انجام شده است و در بعضی روستاها احتیاج به تیر برق داریم که باید اختصاص داده شود.
شمسی افزود:کارخانه فولاد راور در صورت ایجاد پست ۱۳۲، ولتاژی استاندارد به راور میرسد.
کمالی بخشدار کوهساران گفت:کوچکترین حادثه باعث تک فاز شدن برق مناطق این بخش میشود.
روشنایی معابر و ورودی روستاها اهمیت زیادی دارد که روستای حر نیز به علت نزدیکی به جاده و ایجاد چشم انداز زیبا احتیاج به روشنایی دارد.
کمالی در ادامه از جداسازی اعتبارات بخش کوهساران از راور و چترود از طاهری تشکر و قدردانی کرد.
مظفری بخشدار مرکزی گفت: روستای گردشگری مکی با ۱۹خانوار و روستای آبدرجان با ۲۰خانوار و روستای توتک با ۱۱خانوار برق ندارند، و برق این مناطق در قالب پنل انرژی خورشیدی قابل حل خواهد بود.
او ادامه داد: روستای فیض آباد و طرز با ۵هزار جمعیت قابلیت وجود نمایندگی برق را دارند و در صورت امکان ما امکانات لازم از جمله ساختمان نمایندگی را در اختیار این روستا قرار خواهیم داد.
جمشیدی نماینده زاهدی در این جلسه گفت:راور لایق بهترین هاست و مصوبات جلسه برق بسیار خوب و در اسرع وقت قابل اجرا خواهند بود.
جمشیدی تصریح کرد:در بحث نیروگاه سرمایه گذاری آوردیم که با شروع به کار برق نه تنها راور و حتی کرمان را نیز تامین خواهیم کرد و مشکلات برق راور را نیز با وزیر به اشتراک خواهیم گذاشت.
انتهای پیام/س