به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سمنان، محمد طاهری، مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان سمنان گفت: استفاده از دستگاههای تصفیه آب خانگی، مضرات زیادی مانند از بین بردن املاح مفید و میزان کلر ضروری موجود در آب و افزایش میزان مصرف برق و هدر رفت منابع آبی در پی دارد.
او با بیان اینکه سنجش کیفیت آب شرب، شاخصهای مختلفی دارد ابراز داشت: مهمترین آلودگی موجود در آب، آلودگیهای میکروبی است و میزان این نوع آلودگی باید صفر باشد.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان سمنان با بیان اینکه برای پاکسازی آب شرب از آلودگیهای مکیروبی از کلر و ترکیبات آن استفاده میشود افزود: به منظور از بین رفتن آلودگیهای ثانویه، مانند آلودگی ظرف نوشیدن آب، لازم است آب مصرفی شهروندان حاوی ۲ دهم تا هشت دهم میلیگرم در لیتر کلر باشد که مطابق با استاندارد جهانی است، اما دستگاههای تصفیه آب خانگی میزان کلر آب را به صفر میرسانند و میتواند خطرات زیادی در پی داشته باشند.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان سمنان گفت: شاخص دوم سنجش کیفیت آب، کیفیت شیمیایی شامل شوری آب (EC) و سختی آب (TDS) است و آب استاندارد باید املاح مورد نیاز بدن را به میزان کافی در خود داشته باشد.
طاهری بیان کرد: فیلترهایی که در دستگاههای تصفیه آب خانگی وجود دارد، این املاح مفید را از بین میبرد و آسیب و زیان برای بدن در پی دارد.
او ابراز داشت: همچنین این دستگاهها میزان هدررفت آب را ۳۰ تا ۳۵ درصد افزایش میدهد و به دلیل استفاده از پمپ، هزینه برق خانگی را نیز بالا میبرد.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان سمنان با بیان اینکه آبهای موجود در واحدهای فروش آب تصفیه شده و فیلتر یخچال فریزرهای متصل به لولهکشی آب شهری نیز وضعیتی مشابه دارند گفت: در مجموع استفاده از آب تصفیه شده توسط دستگاههای تصفیه خانگی به هیچ عنوان توصیه نمیشود.
انتهای پیام/ح