به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، منصور امیریان مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بیضاء بیان کرد: این کارگاه با سرمایه گذاری بالغ بر ۵ میلیارد ریال در زمینی به مساحت ۵۰۰۰ مترمربع و ظرفیت ۲۰۰ تن انگور با اشتغال زایی ۴ نفر بطور مستقیم راه انداری شد.
او بیان کرد: سطح تاکستانهای این شهرستان ۱۵۵۰ هکتار، با تولید سالانه ۱۸ هزار و ۸۰۰ تن انگور است که سهم عمده این محصول مصرف تازه خوری دارد.
امیریان گفت: پیش بینی میشود ۷۰ تن کشمش به روش داربستی و سنتی در این کارگاه تولید و روانه بازارهای داخلی و صادرات به کشورهای همسایه از جمله افغانستان و پاکستان شود.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بیضاء افزود: یکی از مهمترین صفات کیفی ارقام انگور تولید شده این شهرستان میزان بالای قند است که از ویژگیهای متمایز آن بشمار میآید. بهترین زمان برداشت انگور برای تازه خوری از تیرماه و تهیه کشمش از ابتدای شهریورماه شروع میشود.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ارسنجان از شروع برداشت زیتون در سطح ۱۵ هکتار از باغهای این شهرستان خبر داد و گفت: برداشت زیتون از اواسط شهریور ماه آغاز شده است و به مدت یک ماه ادامه دارد.
سید ناصر حسینی خرمی با اشاره به وجود ۵ هکتار باغ مثمر اقتصادی و ۱۰ هکتار باغ غیر مثمر زیتون در این شهرستان، افزود: از خردادماه پارسال اصلاح و جوان سازی باغهای کم بارده و غیر مثمر زیتون به منظور افزایش باروری با اعتبار طرح اصلاح و بهسازی باغهای زیتون و مشارکت کارگروه هرس منتخب مدیریت باغبانی سازمان جهاد کشاورزی فارس در حال اجرا است.
حسینی خرمی عمده ارقام زیتون در ارسنجان را زرد زیتون، تخم کبکی، شیراز و فیشمی عنوان کرد و افزود: پیش بینی میشود امسال حدود ۴ تن انواع زیتون در این شهرستان تولید و روانه صنایع تبدیلی شود.
انتهای پیام/