سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

استفاده از فضای مجازی و استارت‌آپ‌ها در مسابقات قرآنی

معاون مسابقات و تبلیغ و ترویج مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف گفت: استفاده از ظرفیت فضای مجازی و استارت‌آپ‌ها در برنامه سازمان اوقاف و مسابقات قرآنی قرار گرفته است.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،  حمید مجیدی مهر معاون مسابقات و تبلیغ و ترویج مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف با اشاره به ظرفیت استارت آپ‌ها و فضای مجازی در راستای فعالیت‌های سازمان اوقاف، اظهار داشت: فضای مجازی به عنوان بستری برای فرهنگ سازی مورد توجه بسیاری قرار گرفته است که شروع بهره‌برداری از این فضا در چهل و سومین مسابقات کشوری با توجه به محدودیت حضور مردم بود.

او افزود: از دو ظرفیت رسانه ملی و فضای مجازی در مسابقات استفاده شده است و به وسیله ظرفیت شرکت‌های استارت آپی در مرحله مسابقات کشوری ۶ میلیون بازدید از محتوا‌های فضای مجازی به ثبت رسید.

معاون مسابقات و تبلیغ و ترویج مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف خاطر نشان کرد: بنابراین باید این فضا را به صورت همه جانبه تقویت کنیم و در کنار آن‌ها از ظرفیت هنرمندان، ورزشکاران، مجریان معروف و قاریان و نهاد‌های دارای صفحه مجازی به نفع این موضوع و مسابقات کمک بگیریم.

اوبا بیان اینکه در مسابقات بین‌المللی نیز ۹ میلیون بازدید کننده به ثبت رسید، گفت: در آینده برای این موضوع و تسریع به استان‌ها برنامه‌ریزی خواهیم کرد و از روابط عمومی‌ها در راستای توسعه و افزایش بازدید کننده‌ها می‌توانیم بهره ببریم.

تعیین نقشه راه فعالیت‌های قرآنی کشور

مجیدی مهر در خصوص سیاست‌گذاری‌ها در زمینه برگزاری مسابقات قرآنی گفت: این امر توسط ستاد عالی برگزاری مسابقات انجام می‌شود و به نوعی در شیوه نامه‌های برگزاری و آئین نامه‌های داوری نظارت دارند، اما باید نهاد‌های بالادستی مانند شورای عالی انقلاب فرهنگی، توسعه فعالیت‌های قرآنی و سایر نهاد‌های مربوطه یک برنامه مشخص و یک نقشه راه را برای مجموعه فعالیت‌های قرآنی نظام جمهوری اسلامی ایران به ویژه در دولت سیزدهم مشخص کنند.

او افزود: بسیاری از دستگاه‌های قرآنی اگر انرژی و توان خود را متمرکز و هم افزایی داشته باشند قطعاً تأثیرگذاری بیشتری در عرصه‌های اجتماعی و متون مختلف جامعه خواهد داشت.

منابع محدود سازمان اوقاف

معاون مسابقات و تبلیغ و ترویج مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف در خصوص برنامه‌های سازمان اوقاف و امور خیریه کشور در راستای آموزش به نونهالان گفت: آموزش عمومی قرآن به نونهالان وظیفه آموزش و پرورش و آموزش تخصصی وظیفه سازمان است، اما با این وجود تفاهمنامه‌هایی با سازمان و اتحادیه‌های مؤسسات قرآنی کشور منعقد شده تا از این طریق دامنه آموزش و مخاطبان خود را افزایش دهیم و به سراغ خانواده‌هایی برویم که دغدغه آموزش قرآن به فرزندان را دارند.

او با بیان اینکه محقق شدن این برنامه‌ها منوط به کمک نهاد‌های بالادستی است، خاطر نشان کرد: ظرفیت سازمان اوقاف با وجود آنکه از نگاه بیرونی منابع عظیم مالی دارد، اما به دلیل اینکه منابع مالی آن بر اساس نیت مشخصی در اختیار سازمان قرار می‌گیرد، محدود است و اغلب برای عزاداری حضرت سیدالشهداست.

کاهش ۲۸۰ میلیاردی بودجه فعالیت‌های قرآنی

مجیدی مهر ادامه داد: نمی‌توان بسیاری از این منابع مالی را در فضای قرآنی استفاده کرد حتی بسیاری از نیت‌های قرآنی قید زمان و مکان دارند و این امر باعث می‌شود منابع مالی، گستردگی لازم را نداشته باشد.

او با تاکید بر اینکه باید نهاد‌های بالادستی به کمک توسعه فضای قرآنی بیایند، گفت: بودجه حوزه فعالیت‌های قرآنی از ۳۰۰ میلیارد تومان در سال ۹۲ به ۲۰ میلیارد تومان در سال ۱۴۰۰ رسیده است که جای تأسف دارد و این مقدار رقمی نخواهد بود که به دست همه فعالان برسد و باید از ۴۰ درصد آن صرفه نظر کنیم و تنها ۶۰ درصد آن در اختیار نهاد‌ها قرار می‌گیرد.

معاون سازمان امور اوقاف و خیریه گفت: از خیرین در خواست کمک و یاری در حوزه فعالیت‌های قرآنی داریم و امروزه توسعه وقف قرآنی در اولویت سازمان اوقاف قرار دارد.

 

انتهای پیام/ی

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.