سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

نصب دستگاه اکسیژن ساز در بیمارستان اسلام آباد غرب

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت : یک دستگاه اکسیژن‌ساز ۳۰ میلیارد ریالی در بیمارستان شهر اسلام آبادغرب نصب می‌شود.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه، قباد محمدی معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت : یک دستگاه اکسیژن‌ساز کانتینری ۶۰۰ لیتری جدید به بیمارستان امام خمینی (ره) شهر اسلام آبادغرب ارسال شد.

او گفت : این اقدام در راستای تأمین اکسیژن مورد نیاز بیماران بستری کرونایی با توجه به افزایش تعداد این بیماران در بیمارستان امام خمینی (ره) شهر اسلام آبادغرب انجام شده است.

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه افزود: ارزش ریالی دستگاه اکسیژن‌ساز ۶۰۰ لیتری ۳۰ میلیارد ریال بوده و در هفته آینده نصب و راه‌اندازی می‌شود.

محمدی افزود: دستگاه اکسیژن‌ساز بیمارستان اسلام آبادغرب با پیگیری‌های دانشگاه علوم پزشکی، نماینده این شهرستان در مجلس شورای اسلامی و مسئولان استانی و شهرستانی تهیه شده است.

انجام سی تی اسکن تنها با تجویز پزشک در سرپل ذهاب

معاون شبکه بهداشت و درمان شهرستان سرپل ذهاب با اشاره به مراجعه مردم برای گرفتن سی تی اسکن گفت: سی تی اسکن تنها با تجویز پزشک در این شهرستان انجام می‌شود.

محسن مرادی با اشاره به وضعیت قرمز کرونایی شهرستان سرپل ذهاب افزود: ۳۵ بیمار کرونایی در بیمارستان این شهرستان بستری بوده که بیش از ظرفیت بیمارستان است.

او با بیان اینکه کادر درمان همچنان با ایثار و فداکاری در تلاش برای ارائه خدمت به بیماران کرونایی است، افزود: سی. تی. اسکن فقط برای بیمارانی که مشکل تنفسی داشته یا اکسیژن خون آن‌ها کمتر از ۹۰ بوده یا با تشخیص پزشک برای افرادی که تب دارند، انجام می‌شود.

معاون شبکه بهداشت و درمان شهرستان سرپل ذهاب گفت: مردم بدون تجویز پزشک برای گرفتن سی. تی. اسکن مراجعه نکنند، زیرا که در صورت تشخیص پزشک متخصص سی. تی. اسکن از آن‌ها گرفته می‌شود.

مرادی افزود: شبکه بهداشت و درمان شهرستان سرپل ذهاب در صورت افزایش تعداد مبتلایان نیازمند بستری مجبور به اعزام بیماران به شهرستان‌های مجاور است.

او با اشاره به وجود ۲ دستگاه اکسیژن‌ساز و تعداد قابل قبول کپسول‌های اکسیژن در شهرستان سرپل ذهاب گفت: به زودی یک دستگاه اکسیژن‌ساز دیگر به بیمارستان این شهرستان اضافه می‌شود تا مشکلات این بخش به صورت کلی رفع شود.

معاون شبکه بهداشت و درمان شهرستان سرپل ذهاب گفت: تزریق واکسن کرونا و رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی بهترین راه برای پیشگیری از ابتلا به ویروس کرونا است که باید مردم استقبال بیشتری نسبت به واکسیناسیون علیه این ویروس داشته باشند

خشکسالی ۴۲ هزار هکتاری اراضی زراعی گیلانغرب

خشکسالی امسال به ۴۲ هزار هکتار از اراضی زراعی و باغی شهرستان گیلانغرب از ۷۰ تا ۱۰۰ درصد خسارت وارد کرد.

مدیر جهاد کشاورزی گیلانغرب با بیان اینکه مزارع گیلانغرب امسال ۵۰ درصد کاهش عملکرد داشتند، گفت: در بخش محصول زراعی گندم پارسال ۴۵ هزار تن عملکرد داشتیم که امسال این میزان به ۲۵ هزار تن رسید.

حیدرپور افزود: خسارت بر باغات و اراضی زراعی در دراز مدت بر بخش دامپروری تاثیر می‌گذارد به طوریکه هم اکنون هزینه نگهداری دام تا حدود زیادی بالا رفته است و دامداران قادر به حفظ و نگهداری دام‌های خود نیستند.

مدیر جهاد کشاورزی گیلانغرب با بیان اینکه خشکسالی امسال در ۵ دهه گذشته بی سابقه بوده است، ادامه داد: امسال بارش‌ها در استان کرمانشاه نسبت به میانگین بلند مدت کاهش ۳۱ درصدی داشته که همین کمبود بارش‌ها بخش کشاورزی را با مشکل جدی رو به رو کرده است.

حیدرپور با اشاره به اینکه ۹ هزار هکتار از اراضی خسارت دیده بیمه داشته اند، گفت: این اراضی طبق نظر کارشناسان تعیین خسارت شده اند و پرداخت‌ها در حال انجام است.

توزیع سه هزار متر لوله پلی اتیلن در بین باغداران روانسر

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان روانسر از توزیع سه هزار متر لوله پلی اتیلن در بین باغداران پنج نقطه این شهرستان خبر داد.

سیاوش کهزادی افزود: با توجه به وقوع خشکسالی در سال‌های اخیر و افت شدید منابع آبی و ضرورت مصرف بهینه آب موجود، کمک به پایداری تولید و بالا بردن ارتقای راندمان آبیاری در باغات، این میزان لوله توسط جهاد کشاورزی استان خریداری و تحویل باغداران روانسری شده است.

او ادامه داد: از این لوله ها، یک هزار متر در قشلاق، ۶۰۰ متر در منصورآقایی، ۴۰۰ متر در تازه آباد سریاس، ۳۰۰ متر در چیلانه و ۷۰۰ متر در دهستان زالوآب توزیع شده و ۲۰۰ هکتار از باغات این مناطق از خشک شدن نجات پیدا کرده اند.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان روانسر با بیان اینکه هزینه خرید این لوله‌ها با تعرفه دولتی ۷۵۰ میلیون ریال است، گفت: داشتن سند مالکیت، مشخص بودن منبع آبی و داشتن درختان مثمر و چندین ساله ملاک توزیع لوله‌ها بوده است.

کهزادی افزود: با توجه به ضرورت موجود و تعدد متقاضیان، این میزان لوله نیاز این شهرستان را برآورد نمی‌کند و تلاش داریم سهمیه جدید را برای شهرستان جذب کنیم.

او گفت: انتقال آب با لوله علاوه بر جلوگیری از هدر روی آب در اثر کانال‌های سنتی مانع تبخیر آن و فرسایش خاک شده و از آب موجود حداکثر استفاده می‌شود.

مدیر جهاد کشاورزی روانسر افزود: برای عبور از تنش آبی، ۱۲ تانکر چرخدار نیز جهت آبرسانی به باغداران و تولیدکنندگان بخش دام وطیور که با مشکل کم آبی روبرو هستند تحویل شده است.

کهزادی گفت: از ۷۱۹ هکتار باغ دیم و ۷٨۰ هکتار باغات آبی این شهرستان، سالانه سه هزار و ۶۶۶ تن محصولات باغی تولید می‌شود .

انتهای پیام/د

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.