سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

مک کانل: تصمیم بایدن برای خروج از افغانستان، یک تصمیم وحشتناک بود/ توقف جنگ در افغانستان از سوی آمریکا، به معنای پایان تروریست‌ها نیست

رهبر اقلیت جمهوری خواه سنای آمریکا ضمن انتقاد از تصمیم بایدن برای خروج نظامی از افغانستان، آن را تصمیمی وحشتناک خواند و گفت: توقف جنگ در افغانستان از سوی آمریکا، به معنای پایان تروریست‌ها نیست.

به گزارش گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان، میچ مک کانل، رهبر اقلیت جمهوری خواه سنای آمریکا در مصاحبه خود با شبکه خبری فاکس نیوز این کشور، به نقد خروج آمریکا از افغانستان پرداخت و گفت: تصمیم خروج نیرو‌های آمریکایی از افغانستان در حقیقت یک تصمیم سیاسی وحشتناک بود.

وی با محکوم کردن این اقدام از دولت جو بایدن انتقاد کرد و گفت: خروج واشنگتن از افغانستان بسیار بدتر از سایگون بود.

میچ مک کانل ادامه داد: زمانی که آمریکا اقدام به ترک سایگون کرد، تروریست‌های ویتنامی وجود نداشتند تا بخواهند برای حمله به آمریکا نقشه طراحی کنند.

رهبر اقلیت جمهوری خواه سنای آمریکا تاکید کرد: توقف جنگ در افغانستان از سوی آمریکا، به معنای پایان تروریست‌ها نیست.

وی با اشاره به حضور تروریست‌ها در افغانستان و اقدامات آن ها، گفت: آن در افغانستان حضور دارند و از این موضوع بسیار شاد هستند که توانسته اند آمریکا را در این کشور به زانو درآورده و سبب خروج نظامیان آمریکایی شوند.

میچ مک کانل با اشاره به ۲۰ سال حضور نظامی آمریکا در افغانستان و اشغال این کشور، گفت: در این ۲۰ سال اشغال آن‌ها تلفات بیشتری نسبت به ما داشتند، بطوری که در یک سال و نیم گذشته ما تلفانی نداشتیم.

رهبر اقلیت جمهوری خواه سنای آمریکا در ادامه به وضعیت فعلی آمریکا در افغانستان اشاره کرد و گفت: این تصمیم، یکی از بدترین تصمیمات سیاست خارجی در تاریخ آمریکا محسوب می‌شود.

وی ادامه داد: با وجود این تصمیم وحشتناک، در حال حاضر نیرو‌های نظامی ما نهایت تلاش خود را می‌کنند و از حرکت نمی‌ایستند.

میچ مک کانل در ادامه مصاحبه خود به اظهارات، جیک سالیوان مشاور امنیت ملی کاخ سفید درباره اهرم‌های فشار دیپلماتیک و مالی بر طالبان نیز اشاره کرد و گفت: آن‌ها منابع مالی دیگری هم دارند و نگران فشار بین‌المللی نیستند.

رهبر اقلیت جمهوری خواه سنای آمریکا پیش از آنکه طالبان بر افغانستان تسلط پیدا کنند و در دیدار با سفیر افغانستان در واشنگتن تاکید کرده بود که؛ دولت بایدن باید با حمایت جدی از نیرو‌های دفاعی و امنیتی ملی افغانستان از سقوط قریب الوقوع پایتخت این کشور جلوگیری کند.

رهبر اقلیت جمهوری خواه سنای آمریکا از اجرای سیاست بایدن در قبال افغانستان نیز انتقاد کرده بود و مدعی شده بود که، وضعیت انسانی در این کشور رو به وخامت است و این وضعیت می‌تواند منجر به بحران انسانی در این کشور شود.

با نزدیک شدن به ۳۱ اوت و ضرب الاجل خروج نظامیان آمریکایی از افغانستان، این کشور شاهد آشوب‌ها و حملات انتحاری است که سبب کشته و زخمی شدن بسیاری از افراد از جمله آمریکایی‌ها شده است.

از سوی دیگر، آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه آمریکا چندی پیش با اشاره به احتمال حمله دولت اسلامی در خراسان، اظهار کرده بود که، این امر حقیقت دارد و طبق گفته بایدن، رئیس جمهور آمریکا من مسئول اشتباه محاسباتی در افغانستان هستم و در آینده مسائل را مجددا ارزیابی خواهم کرد.

انتهای پیام/

برچسب ها: افغانستان ، بایدن
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.