به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه، مصطفی نوروزی رئیس اداره شیلات سرپلذهاب گفت : سرپل ذهاب از معدود شهرستانهایی است که دارای بیشترین تنوع در تولید آبزیان است و سالیانه بیش از یک هزار تن انواع آبزیان تولید و روانه بازار مصرف میشود.
او گفت : شهرستان سرپل ذهاب در بخش تولید ماهی سردآبی حایز رتبه سوم و در تولید ماهی گرمابی رتبه دوم را به دست آورده است.
رئیس اداره شیلات سرپل ذهاب افزود: سه طرح پرورش و تولید آبزیان با ظرفیت تولید بیش از ۶۰ تن انواع آبزیان در شهرستان در حال ساخت است.
نوروزی افزود: پرورش آبزیان از فرصتهای مهم اشتغالزایی است و بخش صید و صیادی پتانسیل مناسبی در اشتغالزایی دارد.
او گفت: به ازای تولید هر پنج تن ماهی قزل آلا یک نفر و هر ۱۰ تن ماهی گرمابی یک نفر اشتغالزایی صورت میگیرد که با توجه به برنامه ریزی انجام شده در ۶ ماهه دوم امسال بیش از ۲۰ نفر اشتغالزایی در شهرستان انجام میگیرد.
نوروزی افزود: مصرف آبزیان باید در سبد غذایی خانوارها قرار گیرد که برای نهادینه کردن این فرهنگ اقدامهای مناسبی انجام گرفته که موفق بوده و رتبه اول شهرستان در مصرف آبزیان نشان دهنده این امر است .
انتهای پیام/د