سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

پیش نمایش جزئیات پردازنده‌های سری Alder Lake شرکت اینتل منتشر شد

شرکت اینتل پس از اعلام اطلاعاتی درباره پردازنده های جدید خودش، پیش نمایشی از این سری را منتشر کرد که جزئیات جدیدی را فاش می کنند.

به گزارش خبرنگار حوزه دریچه فناوری گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از ورج؛ اخیرا شرکت اینتل درباره نسل دوازدهم پردازنده‌های خودش به نام سری Alder Lake اطلاعاتی را اعلام کرد. اکنون اینتل پیش نمایش از این پردازنده را منتشر کرد که جزئیاتی درباره ترکیب جدید هسته‌ها در محصولات مختلف برای دسکتاپ‌ها و لپ تاپ‌ها را نمایش می‌دهد.


بیشتر بخوانید


جزئیاتی فاش شده از پردازنده‌های سری Alder Lake

پردازنده‌های جدید سری Alder Lake از معماری ترکیبی به جای هسته‌های یکپارچه بهره خواهند برد و هسته‌های پر قدرت با مصرف انرژی بالا را در کنار هسته‌های کم مصرف و بهینه برای کار‌های معمولی قرار می‌دهد. این پردازنده‌ها براساس استاندارد اینتل ۷ توسعه پیدا می‌کنند که معماری ساخت ۱۰ نانومتری را ارائه می‌کند. پیش بینی می‌شود پردازنده‌های ۷ نانومتری سری Meteor Lake اینتل از سال ۲۰۲۳ به بازار عرضه شوند.

هسته‌های Golden Cove قرار است جایگزین هسته‌های Willow Cove شود که در نسل یازدهم پردازنده‌های این شرکت مورد استفاده قرار گرفته بودند. شرکت اینتل ادعا می‌کند که هسته‌های Gracemont بهترین محصولات مبتنی بر استاندارد x86 هستند که در زمان عملکرد‌های تک رشته‌ای توانایی بازدهی ۴۰ درصدی با انرژی ثابت را نسبت به سری Skylake دارند.

در گذشته هسته‌های قدرتمند در سری پردازنده‌های بالارده Core استفاده می‌شدند در حالی که هسته‌های کم مصرف و بهینه متعلق به سری‌های ارزان قیمت Atom بودند. اینتل از سال گذشته و همزمان با معرفی سری Lakefield تصمیم جدیدی را جهت استفاده ترکیبی از هسته‌ها گرفت، اما این پردازنده‌ها در محصولات ضعیف و کمی مثل تینکپد X۱ فولد استفاده شدند. البته مایکروسافت هم تصمیم داشت این پردازنده را در سرفیس نئو استفاده کند، اما با کنار گذاشته شدن ویندوز 10 X این تصمیم هم فراموش شد.

علاوه بر این شرکت اینتل فناوری زمان بندی جدیدش به نام Thread Director را هم رونمایی کرد که می‌تواند اولویت بندی پردازش‌ها را برای هسته‌های مختلف با بهره وری بیشتر مشخص کند. به عنوان مثال مسئولیت محاسبات ضروری با هسته‌های قدرتمند خواهد بود و پردازش‌های پس زمینه را هسته‌های کم مصرف انجام می‌دهند. همچنین اینتل در حال همکاری با مایکروسافت است تا مطمئن شود این فناوری بهترین عملکرد خودش را ویندوز ۱۱ ارائه می‌کند یا خیر.

گفتنی است که اینتل اولین شرکتی نیست که معماری ترکیبی هسته‌ها را در محصولاتش استفاده می‌کند و این مفهوم برای اولین بار با نام big.LITTLE از طرف شرکت ARM به بازار عرضه شد و دلیلی برای سلطه تراشه‌های اسنپدراگون در دستگاه‌های اندرویدی است. شرکت اپل در محصولات سفارشی خودش مانند تراشه آیفون و پردازنده M۱ مک از این ترکیب استفاده کرده است.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.