سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

چیکن کشیو + طرز تهیه

در این مطلب دستورالعمل تهیه یک نوع غذای برزیلی خوشمزه را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم طرز تهیه  چیکن کشیو را به شما آموزش دهیم.


بیشتر بخوانید


مواد لازم برای تهیه 

پیاز نگینی خرد شده: ۱ عدد
مرغ پخته و خرد شده: ۴۰۰ گرم
سیر: ۳ حبه
جعفری: ۳ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل: به میزان لازم
پنیر پراتو رنده شده: ۲۰۰ گرم
تخم مرغ: ۲ عدد
پودر سوخاری پانکو: به میزان لازم
روغن: به میزان لازم
خمیر مخصوص
مواد مورد نیاز برای تهیه خمیر کوکسینا:
کره: ۳۰ گرم
قرص عصاره مرغ: ۱ عدد
آب: ۱/۴ پیمانه
شیر: نیم لیتر
آرد الک شده: ۲۷۰ گرم

طرز تهیه و دستور پخت خمیر کشیو:

۱. ابتدا کره، قرص عصاره مرغ، آب و شیر را داخل ظرف مناسبی ریخته و روی حرارت قرار دهید تا داغ شده وکره ذوب شود و همچنین قرص عصاره مرغ در مواد حل شود. سپس تمام آرد را اضافه نموده و با استفاده از قاشق چوبی هم بزنید تا خمیر جمع شود. خمیر را کناری گذاشته تا خنک شود.

۲. در تابه‌ای مقداری روغن ریخته و پیاز را تفت دهید تا کمی سبگ شده و شفاف شود. سیر خرد شده را به همراه مرغ پخته و خرد شده، نمک و فلفل قرمز به پیاز افزوده و مخلوط کنید تا مواد کاملا مزه دار شوند. سپس حرارت را خاموش نموده و اجازه دهید کمی خنک شوند. پنیر و جعفری را به مخلوط مرغ اضافه نموده و با یکدیگر ترکیب نمایید. گلوله‌هایی از خمیر برداشته داخل دست باز کنید. از مخلوط مرغ و پنیر داخل آن قرار داده خمیر را بسته و شکلی مخروطی به آن دهید. در ظرف مناسبی تخم مرغ‌ها را بزنید تا یکدست شوند سپس کوکسینا‌های آماده را درون تخم مرغ قرار داده و سپس در پودر پانکو بغلتانید و در روغن داغ سرخ کنید.

منبع: ایرنا

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.