سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

آزمایش سه داروی ضد التهاب برای درمان کرونا

سازمان بهداشت جهانی سه داروی ضدالتهاب به عنوان درمان‌های بالقوه کووید۱۹ را مورد بررسی قرار داد.

به گزارش حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از دیلی میل، سازمان بهداشت جهانی طی بررسی های اخیر خود درباره آزمایش بر روی سه داروی ضد التهاب برای درمان کرونا، اعلام کرد: بسیاری از محققان به دنبال بررسی و راه حل خوب برای دارو‌های درمان مالاریا، لوسمی و بیماری‌های خود ایمنی مانند آرتریت و همچنین درمان بیماری کووید۱۹ هستند.

به طورکلی آن‌ها معتقدند، دارو‌های ضدالتهابی می‌توانند واکنش بیش از حد سیستم ایمنی بدن را نسبت به ویروس کووید۱۹ در بیماران مبتلا به کرونا که به شدت بیمار هستند، کاهش دهند.

سازمان بهداشت جهانی در بیانیه‌ای اعلام کرد که دارو‌های «آرتسونات» ، «ایماتینیب» و «اینفلکسی مب» برای بررسی کاهش خطر مرگ و میر در بیماران مبتلا به کرونا که در بیمارستان بستری هستند، کاربرد دارد.

دارو‌های مذکور در ۶۰۰ بیمارستان و در ۵۲ کشور بر روی بیماران کرونایی که در بیمارستان ها بستری هستند، تست می شود.

«آرتسونات» یک داروی تزریقی است که برای درمان مالاریای شدید در بیماران بزرگسال و کودکان استفاده می‌شود، «ایماتینیب» که برای درمان سرطان‌های خاص، عمدتا سرطان خون تجویز می‌شود، عملکرد پروتئینی را مسدود می‌کند که به سلول‌های سرطانی در بدن برای تکثیر شدن سیگنال می‌دهد، «اینفلکسی مب» یک آنتی بادی تک کلونی است که برای درمان چند بیماری خود ایمنی مانند بیماری کرون، آرتریت روماتوئید و پسوریازیس استفاده می‌شود.

محققان در تلاشند یکی از این درمان‌ها را که همانند گروهی از دارو‌ها عمل می‌کنند را به عنوان مهار کننده‌های اینترلوکین-۶ (IL-۶) که واکنش بیش از حد خطرناک سیستم ایمنی بدن را نسبت به ویروس کووید۱۹ که «طوفان سیتوکین» نامیده می‌شود را بر روی بیماران انجام دهند تا اختلال بیماری آنها به مرور زمان کاهش یابد.

بنابراین می‌توان گفت این طوفان زمانی به وجود می‌آید که بدن نه تنها با ویروس مبارزه می‌کند، بلکه به سلول‌ها و بافت‌های خود نیز حمله می‌کند.

در موارد ابتلا به کووید۱۹ بروز شدت بیماری سیتوکین می‌تواند باعث ناراحتی تنفسی در افراد شود، این موضوع می تواند منجر به نارسایی و مرگ اندام‌های چند سیستمی بدن شود.

آرتسونات برای بیماران مبتلا به کرونا به صورت داخل وریدی به مدت هفت روز تجویز می‌شود، ایماتینیب یک بار در روز به مدت ۱۴ روز تجویز می‌شود و اینفلکسی مب، در یک دوز واحد تزریق می‌شود.

تدروس آدهانوم گبریسوس مدیرکل سازمان بهداشت جهانی گفت: یافتن دارو‌های موثرتر و در دسترس برای بیماران مبتلا به کووید۱۹ همچنان یک نیاز اساسی است. 

جهش ویروس لجوج و بدقلق کرونا در انگلیس، بزریل، هند و آفریقا که موجب افزایش سرایت، بیماری‌زایی و مرگ و میر آن شده، نگرانی‌های جدیدی را در جهان به وجود آورده است.


بیشتر بخوانید


انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.