به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سمنان ، بعد از پنج سال تگرگ و سرمازدگی، این میزان انگور از چهار هزار و ۵۰۰ هکتار تاکستان این شهرستان برداشت شود.
این رقم در مقایسه با برداشت انگور سالهای قبل که بخاطر سرمازدگی و بارش تگرگ به کمتر از ۸۰ هزار تن رسیده بود از افزایش ۳۰ درصدی محصول امسال حکایت دارد.
به گفته حجی مدیر جهاد کشاورزی شهرستان شاهرود، میانگین برداشت انگور از هر هکتار در این شهرستان ۳۰ تن است
حجی گفت: ۶ هزار تن محصول انگور این شهرستان به ارزش بیش از ۶ میلیون دلار به کشورهای حاشیه خلیج فارس و اروپایی صادر و ۶ هزار تن نیز در کارخانه کنسانتره شاهرود فرآوری و به هزار و ۴۰۰ تن کنسانتره تبدیل میشود.
وی افزود: هزار و ۳۵۰ تن از کنسانترههای تولیدی در شاهرود به ارزش بیش از یک میلیون دلار به کشورهای روسیه و ترکیه صادر میشود.
حجی گفت: ۳۰ درصد محصول انگور زمستانه شاهرود در سردخانهها نگهداری میشود و بقیه به مصرف تازه خوری میرسد
در شاهرود بیش از ۴۰ نوع انگور کشت میشود، با اینکه ۶۰ درصد انگور شهرستان شاهرود به مصرف تازه خوری میرسد، باغداران بخاطر شیوع کرونا با مشکلاتی همچون فروش نرفتن محصول به علت نبود مشتری، قیمت کم انگور، مقرون به صرفه نبودن قیمت کارخانه فراوری برای باغدار و رکود صادراتی کنسانتره مواجه و حمایتهای بیشتر مسئولان را خواستار شده اند.
انتهای پیام / گ