سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

کلینیک آنلاین باشگاه خبرنگاران جوان؛

از درمان بیماری‌ها با هندوانه و طالبی تا اشتباهاتی که کرونا را به جانتان می‌اندازد

اخبار کلینیکی باشگاه خبرنگاران جوان را در این بسته مشاهده کنید.

به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، اگر موفق به رصد اخبار کلینیکی باشگاه خبرنگاران جوان در ۲۰ مرداد نشده‌اید، این بسته خبری را از دست ندهید.

بیماری‌هایی که هندوانه و طالبی دوای آنهاست

هندوانه و طالبی میوه‌های مورد علاقه بسیاری از مردم در تابستان هستند و این میوه‌ها می‌توانند در درمان برخی بیماری‌ها موثر باشند.

سرطان ریه فقط مخصوص سیگاری‌ها نیست

قرار گرفتن در معرض رادون نیز یکی از عوامل مهم ابتلا به سرطان ریه و دومین علت پس از دود سیگار است.

تضمین سلامت قلب با خوردن غذا‌های غنی از لیگنان

یک مطالعه جدید ارتباط بین خوردن غذاهای گیاهی غنی از برخی مواد مغذی از جمله لیگنان و کاهش خطر بیماری‌های قلبی را ثابت کرده است.

آسیب کرونا به مفز و سیستم عصبی مرکزی افراد

ویروس کرونا می‌تواند به مغز و سیستم عصبی مرکزی آسیب بزند و سبب التهاب عروق خونی شود.

کودکان مبتلا به کرونا چه مواد غذایی مصرف کنند؟

یک متخصص تغذیه، راهکارهایی در مورد تغذیه کودکان، قبل و بعد از ابتلا به کرونای دلتا، ارائه داده است.

کوتاه قدی در میانسالی، عمرتان را کم می‌کند

کاهش قد در میانسالی نشان دهنده افزایش خطر مرگ زودرس در زنان است که عمدتا ناشی از بیماری های قلبی عروقی است.

۵ خوراکی خطرناک که باعث سلولیت می‌شوند

اگر عاشق این پنج ماده غذایی هستید، از داشتن پوست مخملی و صاف صرف نظر کنید.

تغییر وضعیت بیماری کرونا در روزهای مختلف

علائم ویروس کرونا از جمله تب و سرفه به بسیاری از بیماری‌های شایع مانند آنفلوانزای فصلی شباهت دارد.

اشتباهاتی که شما را به دام کرونا می‌اندازد

برخی افراد با رفتارهای غلط خطر ابتلا به کرونا را هم برای خود و هم برای دیگران چند برابر می‌کنند.

خوراکی‌هایی که به معده شما آسیب می‌زنند

بسیاری از غذا‌ها درد معده را با ضعیف کردن دریچه اسفنکتر تشدید می‌کنند بنابراین رژیم غذایی نقش بسزایی در درد ناشی از این عارضه دارد.

استفاده از نمک می‌تواند نگهدارنده مناسبی برای غذا باشد؟

یک باور قدیمی می‌گوید که نمک خاصیت بالایی در نگهداری و محافظت از مواد غذایی دارد، در این مطلب به بررسی این موضوع پرداخته شده است.

غذا‌هایی که کلسیم مورد نیاز بدن را تامین می‌کنند

برخی از افراد به دلیل حساسیت نمی‌توانند شیر بنوشند و هضم آن برایشان دشوار است، بنابراین به دنبال منابع دیگری برای تامین کلسیم هستند.

انتهای پیام/ 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.