سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

بارگذاری ۹هزار و ۳۹۸ پروفایل ژنتیکی در سامانه جامع بانک ژنتیک

مدیرکل پزشکی قانونی استان اصفهان گفت: پیش بینی می‌شود تا پایان امسال نمونه گیری ۲ هزار و ۳۰۰ نفر در بانک هویت ژنتیک انجام شود.

علی سلیمانپور مدیرکل پزشکی قانونی استان اصفهان در گفتگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان، گفت: مسئولیت بانک ژنتیک دریافت شناسه‌های ژنتیک افراد و نمونه‌های انسانی از آزمایشگاه‌های مورد تایید بانک ژنتیک ذخیره سازی و مقایسه تطبیقی آنهاست که دارای خصوصیت منحصر به فرد بوده است.

  او افزود: امکان ذخیره سازی الکترونیک و مقایسه تطبیقی آن‌ها جهت شناسایی مجرمین یا بقایای انسانی مجهول الهویه وجود دارد که در صورت مشابهت شناسه‌های جدید به دست آمده از صحنه جرم با شناسه‌های جدید به دست آمده از صحنه جرم با شناسه‌های ذخیره شده در بانک ژنتیک و اعلام آن به مراجع قضایی زیر ربط امکان شناسایی فرد مورد نظر فراهم می‌گردد.

مدیرکل پزشکی قانونی استان اصفهان   ادامه داد: این فن آوری در موارد مختلف تشخیص هویت، از جمله مجرمین و قربانیان حوادث غیر مترقبه مورد استفاده قرار می‌گیرد.

سلیمانپور گفت: با اجرایی شدن فرآیند تشکیل بانک ژنتیک ایرانیان از سال ۱۳۹۵ تاکنون از ۹۳۹۸ نفر از جمعیت پر خطر استان نمونه گیری به عمل آمده که پروفایل ژنی آن‌ها وارد بانک ژنتیک گردیده است.در حال حاضر گروه هدف نمونه گیری شامل سارقین، متجاوزین به عنف و افرادی می‌شوند که به موجب تکرار جرم در ندامتگاه‌های استان مستقر می‌باشند.

او در ادامه تاکید کرد: سالانه می‌بایست بیش از ۳ هزار نفر از مجرمین استان نمونه گیری بعمل امده و اطلاعات آن‌ها وارد بانک ژنی شود.

مدیر کل علوم پزشکی گفت: پیش بینی می‌شود امسال جهت اخذ نمونه بانک هویت ژنتیک از ۲ هزار و سیصد نفر نمونه گیری بعمل آید.

علی سلیمانپور بیان کرد: برگزاری جلسات کمیسیون‌های تخصصی در اداره کل پزشکی قانونی استان اصفهان به شیوه‌ی ویدئو کنفرانس که با شیوع بیماری کرونا آغاز شد.

او افزود: خدمت دیگر این اداره کل در جهت تکریم مراجعین و رعایت حداکثری دستورالعمل‌های ستاد مبارزه با بیماری کرونا می‌باشد.

سلیمانپور تاکید کرد: اداره کل پزشکی قانونی استان اصفهان به منظور تکریم مراجعین جلوگیری از تردد‌های غیر ضروری و تسریع در رسیدگی به پرونده‌ها، جلسات کمیسیون‌های تخصصی که در آن نیاز به معاینه و حضور ارباب رجوع نمی‌باشد و امکان اظهار نظر کارشناسان با استفاده از اطلاعات پرونده میسر است به صورت ویدئو کنفرانس برگزار می‌شود.

او گفت: در سه ماه ابتدایی سال جاری تعداد ۳۷ جلسه کمیسیون تخصصی به صورت ویدئو کنفرانس برگزار شده است که ۳۰ جلسه مربوط به جلسات برگزار شده استان با اداره کمیسیون مرکزی تهران و ۷ جلسه نیز با سایر استان‌ها بوده است.

سلیمانپور ادامه داد: استان‌های تهران، قم، چهار محال و بختیاری، خراسان رضوی و شمالی، استان‌هایی بوده اند که جلسات کمیسیون تخصصی این اداره کل با آن‌ها به صورت ویدئو کنفرانس برگزار شده است.

او خاطر نشان کرد: برگزاری جلسات کمیسیون تخصصی به شیوه‌ی ویدئو کنفرانس از سال گذشته آغاز شده که با توجه به تداوم بیماری کرونا مورد استقبال مراجعان قرار گرفته است.

انتهای پیام/ی

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.