سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

آیت الله دژکام مطرح کرد؛

ماه محرم و صفر فرصتی برای احیای ارزش‌های اسلامی در جامعه

امام جمعه شیراز با یادآوری اینکه قبح برخی کار‌ها در جامعه در حال شکستن است، گفت: باید در این فرصت ماه محرم و صفر تلاش کنیم تا اصل دین را بیان کنیم و زیبایی‌های آن را به افراد نشان دهیم.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، آیت‌الله لطف‌الله دژکام در گردهمایی مبلغان امر به معروف و نهی از منکر استان فارس، گفت: دو سال از ابلاغ گام دوم را پشت سر می‌گذاریم و یکی از مواردی که باید تحول داشته باشد همین مجالس روضه، وضع و تبلیغ است.

او با بیان اینکه تبلیغ واجب است، اما مهم این است که چه بگوییم؟، تصریح کرد: نوع سخنرانی طلاب تاکنون به صورت اعتراضی بوده، اما امروز باید باورمان باشد که حکومت تشکیل شده پس مبلغ دینی باید فکر کند که چگونه دین باید اجرا شود؟

امام جمعه شیراز علم و آداب را نیاز یک مبلغ دینی در عصر تشکیل حکومت اسلامی برای اجرایی شدن دین دانست و افزود: روش کار چگونه باشد باید مورد توجه ویژه قرار بگیرد.

دژکام با یادآوری اینکه قبح برخی کار‌ها در جامعه در حال شکستن است تاکید کرد: باید در این فرصت ماه محرم و صفر تلاش کنیم تا اصل دین را بیان کنیم و زیبایی‌های آن را به افراد نشان دهیم.

او با بیان اینکه جلسه گرفتن در مسائل مختلف خوب، اما کافی نیست گفت: طلاب و مبلغین باید با فعالان فرهنگی مذهبی محلات و همچنین نیروی انتظامی هماهنگ باشند که اگر چنین منابری که برای حکومت کردن طراحی شده باشد، برقرار شد، می‌توان گفت تحولی در مجالس سیدالشهدا ایجاد شده است.

به عقیده آیت‌الله دژکام همراهی با مردم و هماهنگی با مسئولان برای شناسایی و حل مشکلات مردم اصلی‌ترین وظیفه مبلغان دینی است و دولت مردمی، به وسیله مبلغان برقرار خواهد شد. امام جمعه شیراز نقش روحانیت را واسطه میان مسئولان و مردم عنوان کرد.

حجت‌الاسلام استوار میمندی مدیر حوزه‌های علمیه فارس نیز در این مراسم امر به معروف و نهی از منکر را یکی از اساسی‌ترین اهداف قیام عاشورا دانست و با تاکید بر احیای این فریضه فراموش شده است، بیان کرد: در آستانه ماه محرم هستیم و شرایط کشور شرایط خاصی است، اما مجالس اباعبدالله (ع) تعطیلی بردار نیست همان گونه که هزار و چهار صد سال برای تعطیلی آن تلاش کردند، اما فریاد حسین بن علی (ع) خاموش شدنی نیست.

به اعتقاد او، کرونا بهانه‌ای شده برای دشمن و آنان که از ریشه و اساس با دین حق مخالف هستند تا شاید این مجالس را به تعطیلی بکشانند که تعطیلی این مجالس اوج نفهمیدن معنای دین و قیام اباعبدالله (ع) است.

آیت الله دژکام ادامه داد: اینکه بزرگان ما تاکید بر برگزاری این مجالس داشتند این است که این مجالس اوج رساندن پیام سیدالشهدا (ع) به همه مردم به ویژه امر به معروف است.

استوار میمندی با بیان اینکه امر به معروف و نهی از منکر با زنده نگه داشتن اقامه عزای سیدالشهدا (ع) ادامه می‌یابد تصریح کرد: رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی و توصیه مخاطبان به رعایت این دستورات هم معروف دیگری است که باید پیاده شود و امیدواریم این مجالس، موتور محرکی برای برپایی امر به معروف و نهی از منکر و مطالبه‌گری در حوزه‌های مختلف باشد.

حجت‌الاسلام مهرابی رئیس سازمان تبلیغات اسلامی استان فارس هم در این جلسه اظهار داشت: فرهنگ حسین بن علی (ع) فرهنگ اندیشیدن، خواستن، تحول و تربیت است.

او با بیان اینکه حسین بن علی (ع) در بدو حرکت به کربلا، چهار مبنا را تبیین می‌کند تصریح کرد: احیای ارزش‌ها و فضیلت‌ها نخستین مبنا و امر به معروف و نهی از منکر و مبارزه با نابه‌سامانی‌ها دلیل دوم قیام کربلا است.

مهرابی شعار هیهات من الذله، دستگیری از مردم مظلوم و مطالبه‌گری برای اجرای عدالت را از دیگر دلایل قیام کربلا از قول اباعبدالله (ع) عنوان کرد.

به گفته او دستورات برگزاری عزاداری حسینی و پروتکل‌های بعداشتی در سطح استان ابلاغ شده است.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.