سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان مطرح شد؛

رد پای مافیا در بهداشت و درمان وزارت نفت!

کارشناس صنعت نفت گفت: مافیایی وجود دارد که به شدت به برون سپاری خدمات سازمان بهداشت و درمان صنعت نفت علاقه‌مند است.

مهدی حیاتی کارشناس و فعال صنفی صنعت نفت در گفت و گو با خبرنگار اقتصاد و انرژی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به این که قرار بود که در مجموعه بهداشت و درمان صنعت نفت برون سپاری اتفاق بیفتد، اما بنا بر دلایل مختلفی به مرحله عمل نرسید، اظهار کرد: به بهانه ارتقای نظام سلامت کارکنان صنعت نفت، اصلاحیه‌ای برای نظام نامه سلامت طراحی شده که بدون حضور رئیس سازمان بهداشت و درمان صنعت نفت، آن را به تصویب رسانده اند!

او افزود: پس از این اتفاق، رئیس سازمان نیز با توجه به شرایط بیماری کرونا، نامه‌ای را به وزیر نفت ارسال و بیان کرده که، چون این اصلاحیه صرفا با استعلام نظرات کارشناسان صورت گرفته و خودش در زمان تصویب آن حضور نداشته، مشخص نیست که این نظام نامه جدید در مرحله اجرا، به چه شکلی اجرا خواهد شد.

این کارشناس صنعت نفت گفت: یعنی مشخص نیست که در شرایط کنونی بیماری کرونا این تغییرات چه تاثیری را در روند خدمات سازمان بهداشت و درمان صنعت نفت خواهد گذاشت به همین دلیل نیز، درخواست کرده که فعلاً این مسئله مسکوت بماند تا کارشناسی‌های لازم انجام شود.

او تاکید کرد: از طرف دیگر آقای زنگنه نیز به عنوان وزیر نفت، اصلاً در جریان ماجرا قرار نداشته و بررسی آن را به مدیر عامل شرکت ملی نفت سپرده است!

حیاتی تصریح کرد: بحث برون سپاری سازمان بهداشت و درمان صنعت نفت، چندین و چند سال است که مطرح شده و برخی به دنبال این هستند که به نحوی این سازمان را که زیرمجموعه صندوق‌های بازنشستگی کارکنان است، برون سپاری کنند. نا به سامان شدن وضعیت این سازمان نیز، از همین مسئله نشأت می‌گیرد.


بیشتر بخوانید:


او توضیح داد: برخی از آقایان هزینه‌های بسیار گزافی را بابت این مسئله می‌پردازند، اما همچنان حاضر به نوسازی تجهیزات نیستند. به طور مثال، در بیمارستان نفت اهواز، بیش از ۱۰ سال است که یک دستگاه عکسبرداری خراب شده، اما اقدامی برای خرید دستگاه جدید صورت نگرفته است.

حیاتی ادامه داد: طی این سال ها، همواره کارکنان صنعت نفت برای یک عکسبرداری ساده، به مراکز خارج از این بیمارستان مراجعه کرده اند. با یک حساب ساده می‌توان متوجه شد که هزینه مراجعه کارکنان به مراکز خارج از بیمارستان، بسیار بیشتر از خرید یک دستگاه جدید شده است.

او در پایان تاکید کرد: از این قبیل رفتار‌ها در سازمان بهداشت و درمان صنعت نفت بسیار زیاد شده، زیرا مافیایی وجود دارد که به شدت به برون سپاری خدمات سازمان بهداشت و درمان صنعت نفت علاقه مند است.

گفتنی است؛ بر اساس پیگیری‌های باشگاه خبرنگاران جوان، از سال ۹۵ تا کنون، تعداد مراکز درمانی طرف قرارداد با صندوق بازنشستگی صنعت نفت که سازمان بهداشت و درمان صنعت نفت زیر مجموعه آن است، از ۳۰۰ مرکز به بیش از هزار و ۲۰۰ مرکز افزایش پیدا کرده است. بنابراین، هزینه بسیار سنگینی از جیب کارکنان و بازنشستگان مجموعه صنعت نفت برای دریافت خدمات از این مراکز درمانی پرداخت می‌شود، آن هم در شرایطی که با نوسازی تجهیزات، می‌توان از بسیاری از این هزینه‌ها جلوگیری کرد.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۸
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۱:۵۵ ۲۲ مرداد ۱۴۰۰
دشمنای خصوصی سازی = دشمنان مملکت
ناشناس
۰۹:۱۹ ۲۲ مرداد ۱۴۰۰
مگر كاركنان صنعت نفت چه فرقي باساير كاركنان ساير سازمانها بايد داشته باشند حقوقهايشان كه نجومي است تسهيلات وامكانات هم الي ماشاءا... حالا يك دستگاه عكسبرداري خراب شده مثل بقيه ي ايرانيهاي زحمتكش برو بيمارستان پول آزاد بده اينقدر پول دوست وخسيس نباشيد
ناشناس
۱۷:۲۷ ۲۲ مرداد ۱۴۰۰
واقعا این چه حرفیه میزنید؟ به جای اینکه بگید باید به همه ارگان ها و کارمندانش رسیدگی بشه میگید خب چی میشه برن هزینه کنند؟ متاسفانه تا آدم هایی با تفکر گدا پروری شما تو این مملکت هستند، ایران و مردمش وضعی بهتر از این پیدا نمیکنند
ناشناس
۰۹:۱۸ ۲۲ مرداد ۱۴۰۰
گزینه وزارت نفت را امدند از داخل مجموعه که خودش سالها تو این کار بوده انتخاب کردند باید کسی انتخاب میشد که واقعا بتونه تحولی عظیم بده با این انتخاب باور کنید هیچ تغیری ایجاد نخواهد شد فقط به نفع خودشون هیچ تغیری هم در زندگی مردم ایجاد نمیشه
ناشناس
۰۹:۱۰ ۲۲ مرداد ۱۴۰۰
متاسفانه مافیای چند دهه حسابی مثل اختاپوس در
تمام ادارات .از شهرداری ها گرفته تا صنعت نفت
ریشه دوانده اند
هر جا که پول بی حساب و کتاب است .
سرنخ تمام دزدی ها .اختلاس ها ووووو انجاست
معلومه وقتی چندین سال در یک پست و مقام باشند
با استخدام یار و عار برای خودشان متطقه امن میسازنند
باید دولت مردمی به این مافیاها خاتمه بدهد
همشون هم پیر و سالخورده هستند
چونکه کارایی مثبتی ندارند
کار برایشان تفریح شده
عجوزه ها سر کار مثل افی
و جوانان نخبه خونه نشین و افسرده و بدون اینده
حتی انقدر وجدان و مردانگی ندارند که بنفع جوانان بازنشسته شوند
تا این مار خورده .افی شده .سرکاریند
سنگ جلوی پای تولید کنتدگان ..صادرات وووووووو میاندازند
باید همشون بازنشسته شوند .اگرنه .همین اش و همین کاسه
ناشناس
۰۸:۵۲ ۲۲ مرداد ۱۴۰۰
کیفیت خدمات بیمارستان نفت اهواز به حدی پایین آمده که من حاضرم از حقوقم چیزی بابت درمان کسر نشه اما در عوض بتونم کارای پزشکیمو بیرون انجام بدم. درضمن، وقتی کاری مثل روکش را در بیرون انجام می دین تنها یک چندم از هزینه ای که کردین را شرکت بهتون بعدا پرداخت می کنه. راستی، در اون بیمارستان چندین سگ ولگرد همینطور می چرخن که علاوه بر کمک به انتقال بیماری ها سبب وحشت و مزاحمت برای بیمارا می شن. مثلا یک شب در بخش اورژانس یکی از سگ ها انقدر پیش یک ماشین پارس کرد که صدای دزدگیر ماشین دراومد!!! یک نکته جالب دیگه اینکه در اون بیمارستان از شما پول پارکینگ می گیرن کاری که حتی توی بعضی مرکز خریدا انجام نمیشه و قشنگ انگار یک نفر خواسته برا فامیلاش یه شغلی جور کنه.
ناشناس
۰۹:۲۳ ۲۲ مرداد ۱۴۰۰
حقوق زياد ميگيريد خب مثل بقيه آدما شما هم آزاد ويزيت بشيد مگه خون شما رنگين تر از خون بقيه است اينا تقصير دولته كه شما را پر فيس و افاده وتن پرور وخسيس كرده
کارمند شرکت گاز
۰۷:۳۳ ۲۲ مرداد ۱۴۰۰
معایب برون سپاری
کاهش امکان نظارت و مدیریت بر فعالیت
ایجاد وابستگی به سازمان خارجی
امکان افشای اطلاعات طبقه شده سازمان
کاهش احساس امنيت شغلي در کارکنان سازمان
افزايش هزينه‌ها اوليه
نياز به سازماندهي يک تيم براي نظارت بر تامين كننده
تغيير ماهيت هزينه‌ها
و...........
برون سپاری خصوصا در منابع انسانی خیانت به این ملت و نظام می باشد