به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بیرجند، پرورش زالو صنعتی نوپا شغلی پرسود، اما ناشناخته است.
اولین وارد کننده زالو به خراسان جنوبی بهارشاهی است که ۸ سال پیش با ۲۰۰ زالوی مولد شروع کرده است.
بهارشاهی گفت: ما در مجموعه خود ۸ هزار زالوی مولد و ۵۰ هزار زالوی پرورشی داریم که نژاد سبز رنگ زالو نژاد مختص ایران است ، زالوی ایرانی مشتری بازار جهانی زیادی هم دارد.
این کارآفرین بعد از اولین برداشت موفقش حالا اشتغالی هم برای ۵ نفر دیگر دست و پا کرده است.
یکی از کارآموزانش گفت: زالو نسبت به قیافه چندش آوری که دارد درآمد بالایی دارد و کار کردن با آن زمان زیادی نیاز ندارد به طوری که برای هزار زالوی مولد رسیدگی ۲ ساعته کافیست.
بهارشاهی می گفت : آوازه زالوهایش به سایر نقاط کشور هم رسیده است و زالوهایش را به تمام شهرستانهای استان و بیش از ۱۰ نقطه کشور ارسال می کند.
او زالو را به عنوان یک فرصت شغلی برای افراد نیازمند کار میدید و می گفت : اگر بتوانم برای تکثیر زالو حمایت شوم به ازای هر ۲۵ میلیون تومان می توانم برای یکنفر اشتغالزایی کنم به صورتی که از صفر تا ۱۰۰ پرورش زالو را به کارآموزان آموزش می دهم و بازار فروشش را هم تامین می کنم تا دغدغه فروش نداشته باشند.
درمان بی دارو با خون آشامان یکبار مصرف
زالو روی بدن بیمار کمی از خونش را می مکد اما در عوض ۱۲۰ ماده مفید وارد بدن او میکند.
پرهیزکار پزشک طب سنتی در بیرجند گفت: زالو یک بار مصرف است، در هر قسمتی از بدن که گرفتگی عروق داشته باشیم زالو را قرار می دهیم و زالو با مکیدن خون باعث باز شدن عروق میشود.
او با بیان اینکه زالو با نیش خود باعث تراوش خون میشود افزود: زالو هم از بدن بیمار تغدیه میکند و هم مادهای به نام هیرودین را وارد عروق میکند که کار درمانی انجام می دهد.
میتوان گفت امروزه بسیاری از متخصصان قلب و پوست و جراحان پوست و زیبایی، خیلی وقتها از زالو استفاده میکنند و نتایج بسیار خوبی هم میگیرند.
با توجه به توصیههایی که به گسستن زنجیرهای اقتصاد کشور از نفت میشود، تجارتهایی، چون پرورش زالو که در امر صادرات و توسعه درآمدهای ارزی بسیار مؤثرند، میتواند تأثیرگذار باشد.
انتهای پیام/ک