متخصص و مدرس طب ایرانی گفت: افراد مبتلا به مشکل خود ایمنی نباید از زالو درمانی استفاده کنند.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بیرجند، نواب زاده متخصص و مدرس طب ایرانی در مورد عوارض زالودرمانی، گفت: زالودرمانی اصولی، مورد قبول طب ایرانی برای درمان و التیام بیماری‌هاست اما عوارضی نیز به همراه دارد که خونریزی زیاد از محل گزش به‌ویژه در شرایطی که تعداد زالو‌های استفاده شده زیاد باشد از جمله آنهاست.

او افزود: به‌عنوان مثال در صورتی که از ۲۰ زالو به‌طور همزمان استفاده شود، مقدار خونی که از بدن بیمار خارج می‌شود ممکن است کم خونی ایجاد کند و برای افرادی همانند افراد مبتلا به هموفیلی که به بیماری‌های خونی مبتلا هستند، این موضوع اهمیت دارد.

نواب زاده بیان کرد: اگر زالو‌ها در محیط آلوده رشد یافته باشند، ممکن است سبب انتقال بیماری باکتریایی شوند و به همین دلیل باید از آلوده نبودن زالو‌ها کاملا مطمئن بود.

 متخصص و مدرس طب ایرانی ادامه داد: زالو درمانی نزد افراد غیر متخصص ممکن است باعث ایجاد عوارض شود و  همیشه افرادی وجود دارند که تنها برای استفاده از سود و مزایای این نوع درمان‌های به ظاهر ساده،  بدون هیچ اطلاعی دست به کار می‌شوند.


بیشتر بخوانید


او در مورد عوارض احتمالی و محدودیت‌های مصرف اظهار کرد: حساسیت به زالو از موارد بسیار نادر است که گاهی ممکن است رخ دهد.

نواب زاده  با بیان اینکه افراد مبتلا به مشکل خود ایمنی نباید از زالو درمانی استفاده کنند، افزود: افراد مبتلا به بیماری که با مشکل انعقاد خون روبه‌رو هستند باید این مسئله را با درمانگر خود مطرح کند.

متخصص و مدرس طب ایرانی با بیان اینکه زالودرمانی یک کار تخصصی پزشکی است که در کنار عوارض فوایدی نیز دارد، تصریح کرد: خون ماده حیاتی بدن بوده و برای بقای حیات لازم است و خون گیری بی رویه می‌تواند باعث ضعف قوای جسمانی شود.

او بیان کرد: افرادی که ضعف هاضمه و دستگاه گوارش دارند نباید تحت خون گیری قرار گیرند و این امر را تنها فرد متخصص تشخیص می دهد.

نواب زاده  با بیان اینکه قبل از زالواندازی در طب ایرانی باید قواعدی شامل پاک سازی عمومی بدن انجام شود، گفت: در مجموع اگر قواعد اصولی زالودرمانی رعایت شود، بسیار مفید فایده خواهد بود و در غیر این صورت عوارض آن بیشتر خواهد بود.

انتهای پیام/ ر

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.