به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان ، داود شهرکی رییس سازمان صمت سیستان و بلوچستان در جلسهای که با حضور کاظمی رییس امور شعب بانک ملی سیستان و بلوچستان و ریگی رییس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی برگزار شد اظهار داشت: طی سال گذشته با پیگیریهای سازمان صمت استان تنها استانی بوده ایم که در راستای حمایت و رونق تولید زمینه اجرای تسهیلات ۹ درصدی یارانهای را فراهم و عملیاتی کرده ایم.
وی ادامه داد: تعامل سیستم بانکی با بخشهای تولید و تجارت به رونق اقتصادی کمک بسزایی خواهد کرد.
داود شهرکی اظهار داشت: صنعت بدون منابع بانکی نمیتواند رونق داشته باشد طی سالیان گذشته عمده سرمایه گذاریها در بخش صنعت استان توسط مردم انجام پذیرفته که با برنامه ریزیهایی که انجام شده میل به سرمایه گذاری در بخشهای خصوصی و دولتی توانمند در استان فراهم شده که در آینده نزدیک در استان شاهد جهش تولید و رونق اقتصادی خواهیم بود.
وی افزود:استراتژی توسعهای تعریف شده برای توسعه استان در دو بخش معدن و تجارت میباشد و با توجه به ذخایر خوب معدنی که در استان داریم توجه به معدن ایجاد صنایع را هم در پی خواهد داشت که این مهم در استان ما در حال انجام است.
شهرکی در ادامه بیان داشت: خوشبختانه با تغییر سیاستهای گذشته در بحث توسعه معادن استان به دنبال معادنی که ذخایر قابل قبول جهت سرمایه گذاری داشته اند تمرکز نموده ایم که در همین ارتباط تا کنون ذخایر مس با مجموع ۵۰۰ میلیون در استان کشف شده که در همین ارتباط شرکتهای توانمند کشوری اعلام سرمایه گذاری به میزان ۵۰۰۰ میلیارد تومان کرده اند.
این مقام مسئول اعلام داشت: تا کنون در استان ۳۷ تن طلا شناسایی شده و ذخیره خوب تیتانیوم در منطقه فنوج نیز شناسایی که سرمایه گذاری توسط یکی از شرکتهای توانمند معدنی کشور جهت ایجاد معدن و صنایع وابسته در حال انجام میباشد.
وی افزود: در استان سیستان و بلوچستان طرحهای بزرگ از جمله فولاد چابهار، طلای بزمان، مس شمال زاهدان، مس شهرستان نیمروز، صنایع معدنی منیزیت و ... با پیشرفتهای فیزیکی قابل قبول در حال انجام است که نهایتا با اتمام این طرحها جهش اقتصادی در استان انجام خواهدشد.
رئیس سازمان صمت استان ادامه داد: در استان صنایع شاخص کشوری فعال میباشند از جمله تعداد ۲ کارخانه سیمان و یک کارخانه سیمان که آماده افتتاح میباشد، کارخانه صنایع معدنی مس نصرت آباد، مجتمع نساجی ایرانشهر، کارخانه تولید کننده سموم دفع آفات نباتی با تامین ۱۵ درصد از نیاز کشور، کارخانههای تولیدی تور ماهی که تامین کننده ۸۰ درصد نیاز صیادان کشور میباشد و قطب صنایع تبدیلی شیلاتی در تولید انواع برندهای کنسروها در کشور میباشیم.
شهرکی بیان داشت:از رییس امور شعب بانک ملی استان انتظار داریم تا در جهت سوق دادن سرمایه و سرمایهگذاران به استان سیستان و بلوچستان در جهت رونق تولید همچون گذشته همکاری را با سازمان صمت استان داشته باشند.
در ادامه این جلسه حسن کاظمی رییس امور شعب بانک ملی استان بیان داشت: سیاست کاری ما در استان حمایت از بخش تولید خواهد بود که به دنبال جذب اعتبارات بیشتر در جهت حمایت از تولید استان هستیم.
وی ادامه داد: سیستم بانکی موتور محرک صنعت میباشد و با حمایت از تولید از طریق سیستم بانکی در خصوص تسهیلات حمایتی زمینه ایجاد اشتغال در استان فراهم خواهد شد.
کاظمی خاطرنشان کرد: از طریق حمایت از تولید که منجر به ایجاد اشتغال خواهد شد بیشتر مشکلات جامعه از جمله روحی و روانی، فرهنگی، امنیتی، اجتماعی و. رفع خواهد شد.
در ادامه عبدالحکیم ریگی رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی نیز بر حمایت سیستم بانکی از فعالیت اقتصادی تاکید کرد و اظهار داشت: سیستم بانکی میتواند از طریق اعطا، تسهیلات کم بهره و قرض الحسنه کمک بسزایی به فعالیت اقتصادی استان نماید.
انتهای پیام/ع