سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

نحوه باز کردن درب شیشه

در این گزارش راهکارهایی برای راحت باز کردن درب ظروف شیشه ای ارائه شده است.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، بعضی وقت‌ها برای باز کردن در شیشه مربا یا رب یا … به مشکل برمی‌خوریم و به آسانی باز نمی‌شوند. اینجاست که چنانچه چند ترفند ساده را بدانیم، دیگر لازم نیست نگران باشیم.

شیوه‌های باز کردن در شیشه

روش اول

لبه در شیشه را با یک وسیله محکم، مثل قاشق یا قسمت پشتی تیغه چاقو، فرو رفته کنید. قاشق را با زاویه ۴۵ درجه نگه دارید. با قاشق به کنار لبه در ضربه بزنید تا یک فرورفتگی کوچک به وجود آید. دور تا دور لبه در، فرو‌رفتگی به وجود آورید تا صدای شکستن پلمپش را بشنوید. شیشه را به صورت عمودی با دستتان نگه‌دارید. از دست دیگرتان برای چرخاندن در ظرف به سمت چپ و برداشتن آن استفاده کنید. لبه‌های شیشه را چک کنید تا مطمئن شوید خرده شیشه وارد محتویات آن نشده باشد.

از محکم نگه داشته شدن شیشه به وسیله دست دیگر خود مطمئن شوید، به نحوی که از سقوط و شکستن آن به موقع ضربه زدن پیشگیری شود.

مواظب باشید که به خود شیشه ضربه وارد نکنید یا ضربه‌هایتان محکم نباشد؛ چون امکان دارد سبب شکستن شیشه شود.

روش دوم

همه چیزی که احتیاج دارید نوار چسب است! امکان دارد با خودتان فکر کنید که: «چگونه با استفاده از نوار چسب می‌توانید درب یک ظرف شیشه‌ای را باز کنید؟» خوب، خیلی آسان است! فقط کاری که باید انجام دهید این است:

یک تکه نوار چسب به طول حدود ۲۰ سانتیمتر جدا کنید و آن را روی در ظرف شیشه‌ای بچسبانید؛ به صورتی که حدود سه چهارم مسیر محیط در بطری را بپوشاند. شما باید چند سانتیمتر را بدون نوار بگذارید.

انتهای تکه نوار را با یک دست نگه دارید. از دست دیگر استفاده کنید تا شیشه را ثابت نگه دارید و آنگاه به آهستگی روی نوار بکشید. این روش خیلی ارزان است و هیچ هزینه‌ای برای شما ندارد. در نتیجه خواهید دید که در شیشه بدون مشکل شل می‌شود.

از این به بعد، دیگر با ظروف شیشه‌ای در دار در آشپزخانه مشکل نخواهید داشت! نگران نباشید. بار دیگر که این مشکل برایتان پیش آمد سریع به سراغ نوار چسب بروید تا هر چه زودتر در بطری شیشه‌ای را باز کنید.

روش سوم

با کف دست چند ضربه به ته شیشه بزنید تا فشاری در شیشه ایجاد شود، این فشار در شیشه را به بالا فشار میدهد و راحت‌تر باز میشود.

روش چهارم

قدری آب را تا زمان گرم شدن و نه به جوش آمدن آن، حرارت دهید. در شیشه را به صورت بر عکس در ظرف بگذارید؛ به طوری که آب تا در شیشه را بپوشاند. وقتی که آب گرم شد، شعله را خاموش کنید.

اطمینا پیدا کنید در ظرف کاملاً در آب قرار داشته باشد؛ ولی خود شیشه در آب داغ نباشد. آب گرم سبب می‌شود در ظرف به صورت موقت منبسط شده و پلمپ آن بشکند. بگذارید که در ظرف به مدت ۱ تا ۲ دقیقه و تا وقتی که صدای پاپ شنیده شود، داخل آب باشد.

شیشه را عمودی نگه داشته و آب آن را خشک کنید. در باید همان بار اول پیچانده و باز شود. گرما امکان دارد سبب آب شدن محتویات درون ظرف شود.

استفاده از آب داغ یک روش عالی برای وقتی است که شیشه مورداستفاده سرد است. یک ظرف کوچک را به اندازه‌ای که در ظرف پوشانده شود، از آب داغ پر کنید.

همینطور می‌توانید ظرف آب داغ را روی در شیشه بگذارید، اطمینان پیدا کنید ظرف دارای آب داغ روی دیگر قسمت‌های شیشه قرار نگیرد.

روش پنجم

با جسمی کوچک و نوک تیز در شیشه را سوراخ کنید تا هوا وارد آن شود و آسانتر باز شود.

منبع: بیتوته

انتهای پیام/

برچسب ها: آشپزی ، خانه داری
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.