سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

به مناسبت عید قربان مطرح شد؛

توصیه های دامپزشکی کوهبنان درباره ذبح دام

قاسمی کیا در آستانه عید قربان با اشاره به تمهیدات لازم اداره دامپزشکی کوهبنان در این روز، توصیه هایی را درباره ذبح دام به مردم ارائه کرد.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان،  مهدی قاسمی کیا، رییس شبکه دامپزشکی شهرستان کوهبنان در آستانه فرارسیدن عید سعید قربان، درباره ذبح دام‌های آلوده و ذبح در شرایط غیر بهداشتی و شیوع بیماری‌های تب کریمه کنگو، تب مالت و سیاه زخم هشدار داد.

او با بیان اینکه توجه به توصیه‌های بهداشتی دامپزشکی در مراسم عید سعید قربان، می‌تواند تأثیر زیادی در جلوگیری از انتقال بیماری‌های مشترک داشته باشد، افزود: با توجه به شرایط حاکم بر کشور از نظر شیوع بیماری کووید ۱۹ به منظور جلوگیری از ازدیاد و تجمع افراد، ضمن هماهنگی با فرمانداری و ستاد مقابله با کرونای شهرستان و همچنین برگزاری کمیته سلامت و امنیت غذایی شهرستان تصمیماتی گرفته شد.

قاسمی کیا بیان داشت: طی هماهنگی با انجمن صنفی قصابی‌های شهرستان، کشتارگاه شهرداری کوهبنان با رعایت مسائل بهداشتی از ساعت ۱۲ بامداد ۳۰ تیرماه ۱۴۰۰ تا اذان صبح به وقت شرعی شهرستان فعال و آماده خدمت رسانی  است. 

او تصریح کرد: طی هماهنگی با انجمن صنفی قصابی‌های شهرستان، مقرر شد با نصب بنر و اطلاع رسانی به قصابی‌های مورد نظر، ضمن ارائه گوشت قربانی با لیبل مربوطه  تذکرات لازم در خصوص رعایت اصول بهداشتی داده شود.

قاسمی کیا بیان داشت: در جلسه کمیته امنیت و سلامت غذایی شهرستان مقرر شد، لاشه دام ذبح شده به طور کامل و به همراه آلایشات به مدت ۲۴ ساعت در پیش سرد کشتارگاه شهرداری شهرستان نگهداری و سپس اجازه خروج گوشت قربانی از کشتارگاه داده خواهد شد.

او تاکید کرد: با توجه به شیوع همه گیری کرونا و وضعیت شهرستان، رعایت بهداشت فردی و مسائل بهداشتی از سوی قصابان و عوامل اجرایی حاضر در کشتارگاه دام شهرستان مورد تاکید شبکه دامپزشکی و شبکه بهداشت و درمان شهرستان است.

رئیس شبکه دامپزشکی کوهبنان  افزود: شبکه دامپزشکی شهرستان کوهبنان در روز عید سعید قربان با ۲ تیم سیار از آغاز تا پایان ذبح قربانی آماده خدمت رسانی به همشهریان است.

او ادامه داد: ذبح دام در منازل و معابر به هیچ عنوان توصیه نمی‌شود؛ چرا که این اقدام می‌تواند منجر به آلودگی محیط و افزایش شیوع بیماری‌های مشترک بین انسان و دام شود و بهترین پیشنهاد این است که شهروندان نذورات خود را از مراکز عرضه مجاز تهیه کنند تا کمترین مخاطرات بهداشتی را داشته باشند.

قاسمی کیا تاکید کرد: قبل از مصرف گوشت قربانی برای اطمینان کامل از سلامت آن باید به مدت ۲۴ ساعت در دمای یخچال نگهداری شود. 

او گفت: شهروندان برای دریافت پاسخ های خود در رابطه با ذبح دام در  شهرستان کوهبنان می‌توانند با شماره تلفن های  ۳۳۴۹۴۴۰۱ و ۳۳۴۹۴۴۰۲ تیم ثابت شبکه دامپزشکی واقع در شبکه دامپزشکی شهرستان کوهبنان تماس بگیرند. 

 انتهای پیام/ م 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.