سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

رونق گردشگری فارس با محوریت سومین حرم اهل‌بیت (ع) / بیمه ۲ هزار هنرمند

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی فارس گفت: حرم مطهر شاه‌چراغ (ع) به‌عنوان یکی از مقاصد گردشگران شهر شیراز است و این حرم مطهر نقشی بسیار مهم در توسعه گردشگری مذهبی و زیارتی این شهر دارد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، هادی شه‌دوست شیرازی مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی فارس در دیدار با آیت‌الله دژکام نماینده، ولی فقیه در استان و امام‌جمعه شیراز به ارائه گزارش در خصوص فعالیت‌ها و برنامه‌های این اداره‌کل پرداخت.

او اظهار کرد: حرم مطهر شاه‌چراغ (ع) یکی از مهم‌ترین اماکن مذهبی کشور و به فرموده مقام معظم رهبری سومین حرم اهل‌بیت (علیهم‌السلام) به‌عنوان یکی از مقاصد گردشگران شهر شیراز است و این حرم مطهر نقشی بسیار مهم در توسعه گردشگری مذهبی و زیارتی شهر شیراز دارد.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی فارس با اشاره به توسعه صنعت گردشگری مذهبی و تأثیر مهمی که در توسعه فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی شیراز دارد، ابراز کرد: نام سومین حرم اهل‌بیت (ع)، شیراز را به‌عنوان یک‌قطب مذهبی و زیارتی مطرح کرده است و وجود امامزادگان لازم التکریم در کنار حرم مطهر حضرت شاه‌چراغ (ع) فرصتی ارزشمند را برای توسعه گردشگری مذهبی و زیارتی فراهم ساخته است.

او با اشاره به جایگاه شیراز به‌عنوان قطب پزشکی کشور، بیان کرد: شهر شیراز سال‌ها است که به‌عنوان قطب پزشکی کشور شناخته می‌شود و هرساله میزبان هزاران بیمار داخلی و خارجی است و اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان فارس به‌عنوان متولی گردشگری سلامت و دانشگاه علوم پزشکی شیراز به‌عنوان ارائه‌دهنده خدمات پزشکی باید باهم افزایی بین دستگاهی زمینه جذب هرچه بیشتر این نوع گردشگران را تسهیل کنند.

شه‌دوست شیرازی به ظرفیت‌های بی‌بدیل استان فارس در گردشگری تاریخی، طبیعی نیز اشاره کرد و افزود: استان فارس با توجه به وجود بیش از ۳ هزار اثر ثبت‌شده تاریخی و ۹۰ اثر ثبت‌شده ناملموس و ۱۱ اثر در قالب ۵ پرونده ثبت جهانی و همچنین ۴۰۰ اثر شناخته‌شده طبیعی جایگاه ممتازی در بین گردشگران داخلی و خارجی رادار است که امید است با پایان یافتن بیماری کرونا زمینه استفاده هرچه بیشتر از این مواهب خدادادی فراهم شود.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان فارس به ثبت جهانی شهر منبت آباده و شهر جهانی صنایع‌دستی شیراز اشاره کرد و افزود: شیراز خاستگاه هنر‌های سنتی، چون خاتم، کاشی هفت‌رنگ و قلم‌زنی است که همواره موردتوجه گردشگران قرار داشته و شهرت ملی و جهانی دارند و در شیراز ۲۰ هزار هنرمند صنایع‌دستی و ۹۵۰ کارگاه فعال وجود دارد که حدود ۲ هزار نفر از این هنرمندان بیمه‌شده‌اند.

انتهای پیام/ 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.